02 / 05 / 2024

MMS İnşaat Kocaeli'de bir otel daha açacak!

MMS İnşaat Kocaeli'de bir otel daha açacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı, sahibi olduğu MMS Inşaat'ın yaptığı "Bureau Hotel Rezidans Store" projesinin detaylarını anlattı. Satı, "Projemiz, Kocaeli'de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek" dedi.



Uzun yıllardır Kocaeli'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ve sahipliğini Dr. Mühendis Murat Mustafa Satı'nın yaptığı "Bureau Hotel Rezidans Store" adlı proje, şehrin ilk ve tek karma projesi olacak. Çalışma kapsamında dünya çapında adından söz ettiren dev otel markası da 2016 yılında hizmete girecek. Kartepe bölgesinde 43 bin 975 metrekarelik alana kurulacak proje 30 milyon dolara mal olacak. 


DÜNYA MARKASI HAREKETLİLİK KATACAK 

Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel olarak Kocaeli'de yapımına başlanan projeyi Kocaeli'ye kazandırmaktan son derece gurur duyduklarını belirten Murat Mustafa Satı, "30 milyon dolara mal olacak proje kapsamında ortalama 180 odalı, 5 yıldızlı bir otelimiz var. İçinde spa merkezi, fitness, kapalı yüzme havuzu, balo salonu ve çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları olan bir otel. Bu otel, dünyada iyi bilinen bir zincir otel ve burada dünya markası olarak yer almasının verdiği bir hareketlilik mutlaka olacaktır. 


DOLULUK ORANI YÜKSEK OLACAK 

Bölgede zaten çok sayıda sanayi kuruluşu var. Bölgedeki otellerin şu anda en büyük özelliği iş oteli olmalan ama bizim yaptırdığımız fizibilite raporlarının değerlendirmelerine göre; buranın aynı zamanda bir hafta sonu oteli olarak da kullanılabileceği ve doluluk oranının oldukça yüksek olacağının tahmin edildiği gözlemlendi. 


Kocaeli Manşet


Geri Dön