16 / 05 / 2024

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli'nin ilk karma projesi olacak!

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli'nin ilk karma projesi olacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı “Bureau Hotel Rezidans Store” projesinin detaylarını Manşet Kocaeli gazetesine anlattı. Satı, “Projemiz kapsamında dünyaca ünlü bir otel markası, Kocaeli’de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek” dedi




Uzun yıllardır Kocaeli’de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ve sahipliğini Dr. Mühendis Murat Mustafa Satı’nın yaptığı “Bureau Hotel Rezidans Store” adlı proje, şehrin ilk ve tek karma projesi olacak. Çalışma kapsamında dünya çapında adından söz ettiren dev otel markası da 2016 yılında hizmete girecek. Kartepe bölgesinde 43 bin 975 metrekarelik alana kurulacak proje 30 milyon dolara mal olacak.

 

DÜNYA MARKASI HAREKETLİLİK KATACAK

Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel olarak Kocaeli’de yapımına başlanan projeyi Kocaeli’ye kazandırmaktan son derece gurur duyduklarını belirten Murat Mustafa Satı, “30 milyon dolara mal olacak proje kapsamında ortalama 180 odalı, 5 yıldızlı bir otelimiz var. İçinde spa merkezi, fitness, kapalı yüzme havuzu, balo salonu ve çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları olan bir otel.  Bu otel, dünyada iyi bilinen bir zincir otel ve burada dünya markası olarak yer almasının verdiği bir hareketlilik mutlaka olacaktır.

 

DOLULUK ORANI YÜKSEK OLACAK

Bölgede zaten çok sayıda sanayi kuruluşu var. Bölgedeki otellerin şu anda en büyük özelliği iş oteli olmaları ama bizim yaptırdığımız fizibilite raporlarının değerlendirmelerine göre; buranın aynı zamanda bir hafta sonu oteli olarak da kullanılabileceği ve doluluk oranının oldukça yüksek olacağının tahmin edildiği gözlemlendi. Biz bu bağlamda otelle birlikte rezidanslar da imal ediyoruz. Tek bir binada 320 tane rezidans var. Bunların bir bölümü ikame, diğer bölümleri de ofis amaçlı bir yapıda.

 

ÇOK AMAÇLI BENZERSİZ KONSEPT

Oturanlar olsun, çalışanlar olsun, otel olsun ana konsept iş oteli gibi. İş dünyasının toparlandığı bir yer olarak düşündüğümüz için projenin ismini ‘Bureau’ koyduk. Projemizin içinde ‘Bureau Hotel Rezidans Store’ yazıyor. Yani otel, rezidans ve ticari kompleksten oluşuyor” şeklinde konuştu. Bureau, dünya standartlarında business amaçlı bir oteli bünyesinde barındırmakla beraber aynı zamanda hafta sonları çevre illerden konaklama ve dinlenme amacına hizmet etmek için tasarlanmış bir proje. Bunun yanı sıra bölgede yer alan kurum ve kuruluşların, ulusal ve uluslararası nitelikli iş insanlarının konaklayabilecekleri benzersiz konsept bir otel.

 

BÜTÇEYE UYGUN

Finansal ihtiyaçlarınızın bina dışına çıkmadan karşılanmasına olanak veren projede açık-kapalı restoran ve kafeler, eczane ve kuru temizleme gibi birçok alanda imkan sunulmuş. Alt katta 23 dükkan olduğunu ve bunların çoğunun yeme içme üzerine olacağının altını çizen Murat Mustafa Satı, “Burada iş sahipleri, çalışanların öğlen ya da akşam bütçelerine uygun çok rahat yemek yiyebilecekleri farklı markalardan oluşan alanlar olacak. Biz sadece burada insanların büroları ya da konut amaçlı lüks rezidansları olsun, insanlar sadece öğlen yemeklerini yesin diye düşünmüyoruz” dedi.

 

SOSYALLEŞME PROBLEMİMİZ VAR

Yıllardır alışılagelen çalışma ortamlarının birçok meslek grubu için ideal olmadığını vurgulayan Satı, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kalabalık ortamlarda çalışılamayacak meslekler var; mühendislik, diş hekimliği, muhasebecilik, mimarlık gibi... Yıllardır bir çoğumuz merkezde evden bozma 3+1 daire kiralayıp, salona bir masa koyarak çalışmışızdır. Böyle ortamlarda iş motivasyonu düşük ve en önemlisi sosyalleşebilme problemi var. Çünkü evinizden çıkıp 3+1 bir daireye gidersiniz. Ortamınızda en fazla üç tane arkadaş varsa orada asosyalleşirsiniz. İş arkadaşlarınızla sadece işinizle ilgili bir görüşme varsa konuşursunuz. Bir kafeye gideyim, merkezde dolaşayım demek bile insana ağır gelir. Burası, Sabah 08.00’da başlayıp belki gece 24.00’e kadar iş toplantısı ve yemeklerinin olduğu, iş dünyasının mutlaka bir şekilde buradan geçtiği merkez haline gelecek.”

 

ULAŞIMDA RAHATLIK

Kompleks,  İzmit Vapur İskelesi’ne 10, Cengiz Topel Havaalanı'na 3, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 60 dakika yakınlıkta olup, bu avantajları ile ulaşımda rahatlık sunacak. Her bir Bureau rezidansına özel bir araçlık otopark, en ileri güvenlik, mekanik, elektrik ve otomasyonları sunuluyor. Hızlı internet ve uydu yayını, yangın güvenlik alarmı ve yangın söndürme sistemi, deprem güvenliği ve harcadığınız kadar ödeyeceğiniz aidat yönetim sistemi gibi birçok hizmet proje kapsamında sizlerle olacak.



Manşet Kocaeli


Geri Dön