03 / 05 / 2024

Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları!

Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları!

Firma: Murat Mustafa Satı İnşaat

Proje: Bureau Hotel Rezidans Store

Murat Mustafa Satı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bureau Hotel Rezidans Store projesi toplam 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alıyor. Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları haberimizde yer alıyor.



Bureau Hotel Rezidans Store projesi hem otel hem de home office şeklinde dizayn edildi. Projede otel bölümünde 180 oda yer alırken 320 adet home office daireler bulunuyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi  Cengiz Topel Havaalanı'na 3 dakika, İzmit Vapur İskelesi’ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 60 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. 


Bureau Hotel Rezidans Store projesi 43 bin 975 metrekaresi alan üzerinde Kocaeli' nde yükseliyor. Tek bir binada bulunan otel ve home office bulunan proje 30 milyon dolar yatırım değerine sahip.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi 5 yıldızlı otelinde spa merkezi, fitness, kapalı yüzme havuzu, balo salonu ve çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları 55 bin Dolar' dan başlıyor. Ayrıca  23 dükkanın da yer aldığı projedeki home officeler 1+0 olarak dizayn edildi. 


Bureau Hotel Rezidans Store iletişim

Adres: Sinyali Mah. Bağdatlı Cd. No: 32 Körfez/Kocaeli 

Tel: 0262 373 40 17

Web:[email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön