16 / 05 / 2024

kocaeli otel

kocaeli otel

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Proje Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak yükseliyor. Proje toplam 43 bin 975 metrekarelik alanda yer alıyor.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Kocaeli Businnes Otel açıldı!

Yatırımcısı Gökhan Akın olan Businnes Otel resmen hizmete girdi. 2,5 milyona mal olan butik otel tamamen iş dünyasına yönelik hizmet verecek.

ERGO Kocaeli’de deprem sigortasına önem veriyor!

ERGO Türkiye’nin, dün Ramada Otel’de gerçekleştirdiği toplantıda konuşan ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, Kocaeli ve çevre illerde zorunlu deprem sigortasının kullanımının her geçen gün arttığı bilgisini verdi.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için protokol imzaladı!

Kartepe'de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli'deki yerini aldı.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Hilton Otel Bureau için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Kocaeli Lastik İş Sendikası’nın otel inşaatından düşen işçi öldü!

KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde Lastik İş Sendikası’nın yaptırdığı 5 yıldızlı otel inşaatında çalışan 45 yaşındaki Ahmet Yıldız, 2’nci kattan düşerek öldü.

Kocaeli Double Tree By Hilton 2017'de açılacak!

Hilton, Kartepe'deki Bureau isimli dev projesi için, otel zincirinin en lüks markası olan Double Tree By Hilton'u verdi. 2017'de açılacak olan otel Kocaeli'nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

kocaeli otel Haberi

kocaeli otel

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde otel bölümünde 180 oda yer alıyor. 5 yıldızlı olarak bulunan otelde spa merkezi, fitness, kapalı yüzme havuzu, balo salonu ve çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi toplam 43 bin 975 metrekarede bulunuyor. Projede 320 adet home office daireler de yer alıyor. Tek bir binada bulunan otel ve home officeler "iş oteli" zihniyetini hedefliyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde aynı zamanda 23 dükkan yer alıyor. Projedeki home officeler 1+0 olarak dizayn edildi. Daireler 55 bin Dolar' dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bureau Hotel Rezidans Store projesi İzmit Vapur İskelesi’ne 10 dakika, Cengiz Topel Havaalanı'na 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 60 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde...