24 / 05 / 2024

TK Emlak ulaşım

TK Emlak ulaşım

Türkiye'de ilk ve tek emlak haberlerinin öncülüğünü yapan ve Tebernüş Kireçci'nin sahibi olduğu TK Emlak yeni sitesi www.emlakcoulisse.com ile artık ingilizce dilde haber yapacak...

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Ulaş tarafından 50 bin TL sermaye bugün kuruldu.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri!

Kura başvuruların 3 Temmuz'a kadar kabul edileceği projede 1.500 adet konut kura ile satılacak. Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avcılar ilçesinde yükseliyor.

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım!

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım bilgileri kapsamında proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede bulunuyor. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım!

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip.

Avrupark Bahçekent Emlak Konut ulaşım!

Avrupark Bahçekent Emlak Konut ulaşım bilgileri kapsamında proje 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e yakın konumda yer alıyor. Projede toplam 1.394 konut yer alıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yükseliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçeklşeceği proje Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ulaşım projeleri Kağıthane'de emlak değerini artıyor!

İstanbul’un hızla değişim gösteren ilçelerinden birisi olarak gösterilen Kağıthane’de dev yatırımlar sürüyor. İlçede ulaşımı rahatlatmak için yapılan yeni yollar ve asfaltlama çalışmaları ardından metro hattı ile Kağıthane, ulaşım merkezi oluyor..

Esenyurt Hep İstanbul Evleri ulaşım!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa edilen Hep İstanbul Konutları'nda daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. Esenyurt Hep İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

TK Emlak ulaşım Haberi

TK Emlak ulaşım

Türkiye'de her zaman ilkleri başaran TK Emlak bünyesine yeni bir site daha ekledi. Emlak ve gayrimenkul haberini artık ingilizce dilde de yayın yacak olan TK Emlak www.emlakcoulisse.com adli internet sitesini kurdu. 


www.emlakcoulisse.com tüm dünyada yer alan emlak ve gayrimenkul haberlerini ingilizce dilde yayınlayacak. Bünyesinde barınan www.emlakkulisi.com, www.tebernuskirecci.com.tr, www.havadanemlak.com, www.emlakkulisi.tv, www.havadanemlakvideo.com, konuttimes.com ve www.konutfirsatlari.com siteleri ile her zaman güncelliği tazeleyen haberler üreten TK Emlak Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberlerini yapmaya devam...