29 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım!

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip.



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Avrupark Bahçekent'te 1.394 adet dairenin yanı sıra 86 adet ticari ünite yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Evleri  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor, 186 metrekareye kadar ulaşıyor.


Başakşehir  Avrupark Bahçekent  Konutları restoranlar, çim amfi, gölet, spor alanları, yamaç terasları, okullar, etkinlik alanları, bankalar, havuz, kafeler, mağazalar, marketler, oyun alanları, cami ve piknik alanları gibi sosyal olanaklara sahip.


Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım!

Bahçekent Hoşdere 3. etapta, Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede inşa edilen Avrupark Bahçekent Konutları Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunuyor.


Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle yükselen Bahçekent Avrupark daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım!

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön