30 / 04 / 2024

Flora Bahçekent Hoşdere arsa alanı ne kadar?

Flora Bahçekent Hoşdere arsa alanı ne kadar?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılan Flora Bahçekent Hoşdere arsa alanı ne kadar sorusuna yanıt olarak 120 bin metrekare deniliyor. Proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...



İçerisinde toplam 875 adet dairenin bulunduğu Flora Bahçekent Hoşdere arsa alanı ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmakta mümkün. 


İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülen İzka  Bahçekent Flora  projesi; sauna, buhar odası, fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor.


22 bin metrekaresinin peyzaj alanı için ayrıldığı Bahçekent Flora,  İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yaşama geçiriliyor. 


Flora Bahçekent Hoşdere arsa alanı ne kadar?


İkinci etap teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği Bahçe Kent Flora Evleri'nde faizsiz 36 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Proje İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.


Hoşdere Bölge Parkı'na ise yakın mesafede inşa edilen Flora Bahçekent Hoşdere arsa alanı ne kadar sorusuna 120 bin metrekare cevabı veriliyor. Proje, Bahçekent Emlak Konutları'nın hemen yanında konumlanıyor. 


Bahçekent Flora Evleri İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön