18 / 05 / 2024

TK Invest Yapı nerede

TK Invest Yapı nerede

TK Invest Yapı Anonim Şirketi, Adem Dinçtürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1.Caddesi, Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sıtkı Fırat tarafından kuruldu.

Çtk Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talip Karakeser tarafından kuruldu.

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aydin ve Zeynep Demirel tarafından kuruldu.

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Özvatan Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvatan Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sıtkı Bayrak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çankaya Cahit Sıtkı Tarancı Parkı açılıyor!

Cumhuriyet dönemi şiirinin büyük üstadlarından Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını yaşatmak için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan yeni parkına Cahit Sıtkı Tarancı ismini veriyor.

Angel’s Marmaris Oteli'nin arazisinde arama yapılıyor!

FETÖ’nün kasası olduğu iddia edilen Koza-İpek Grubu’nun kayyum atanan Marmaris’teki "Angel’s Peninsula" adlı otelinin arazisinde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü (TKİ) ekip ve ekipmanlarının da yardımıyla arama yapılıyor.

TK Invest Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

TK Invest Yapı Anonim Şirketi, Adem Dinçtürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1.Caddesi, Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Dalpan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalpan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Dalğın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcukent Sitesi'nde kuruldu.

Vadistanbul Havaray Raylı Sistem Hattı Projesi ne zaman yapılacak?

Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına 750 metre uzunluğunda Vadistanbul Havaray Raylı Sistem Hattı Projesi yapılacak.

ABM invest Versace Evleri'nin sunumunu yapıyor!

Londra`nin ilk ve tek marka projesi olan VERSACE evlerinin sunumunu ABM invest yapiyor. ABM invest Turk Yatirimcilara Londra`nin ilk marka projesi olan “ VERSACE “ evlerini sunuyor.

TK Invest Yapı nerede Haberi

TK Invest Yapı nerede

TK Invest Yapı Anonim Şirketi, Adem Dinçtürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1.Caddesi, Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu. 


TK Invest Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, komple fabrika bina ve tesisat işleri iş yerleri sanayi siteleri yol köprü inşaatı ve her türlü onarım işleri yapmak veya yaptırmak özel ve tüzel kişilerle iktisadi ve benzeri kuruluşlarla bu hususlarda işbirliği yapmak ve gerektiğinde bu kuruluşlarla ilişkilerini kesmek tasfiye etmek veya  satmak. Turistik oteller ve moteller kamp yerleri tatil köyleri eğlence yerleri tesis ve inşa etmek. 2. Her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak ve taşeron firmalara yaptırmak ve ayrıca inşaat malzemeleri satışı yapmak ve konu ile...