06 / 05 / 2024

TK Sera yatırım planı

TK Sera yatırım planı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Tk Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tk Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Mercedes, Aksaray'daki fabrikasına yatırım yapacak

Mercedes'in Avrupa'daki iki önemli tesisinden biri olan Aksaray fabrikasına bu yıl 12 milyon euro'luk ek yatırım yapılacağı bildirildi

TK Sera yatırım planı Haberi

TK Sera yatırım planı

Piyasada fiyat dalgalanmasını engellemek dışında sürdürülebilir tarımsal üretimin önünü açmak ve üretim alanlarını genişletmek amacıyla kurulan Tarım Kredi Kooperatifleri Sera AŞ (TK Sera AŞ), Ankara Polatlı 2. Organize Sanayi Bölgesinde (Polatlı 2. OSB) 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alana sahip olacak soğan depolama ve işleme tesisinin yapımına başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeni yatırımlarla ülke tarımına ve çiftçilere yeni kaynaklar oluşturan TK Sera AŞ, bu yıl Muğla-Fethiye–Mersin sahil hattında 6 depo ürün işleme, paketleme tesisini hizmete alırken, yeni yatırımlara imza atmaya devam ediyor.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, TK Sera AŞ'nin mevsimsel şartlar, dış etkenler, arz-talep dengesizliğinden kaynaklı piyasa dalgalanmalarına çözmek için birçok yeni yatırım planladığını sözlerine ekledi. Poyraz, yatırımlarla...