15 / 05 / 2024

TLS Lojistik fiyatları

TLS Lojistik fiyatları

TLS Lojistik filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TLS Lojistik 2014 için planladığı, 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aman dikkat! Su fiyatlarına yeni zam geliyor!

Su fiyatlarına zam geleceği öğrenildi. Artan döviz kuru, lojistik gider ve artan maliyetler yüzünden damacana su fiyatına yeni zam gündeme geldi.

Gıda krizi şekil mi değiştiriyor? Buğday fiyatları arttı mı? Borsalarda buğday ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bu yıl lojistik kaygıların tetiklediği gıda krizinin 2023 yılında, üretimdeki düşüş sebebiyle yeni bir kriz haline gelebileceği ileri sürüldü. Buğday fiyatları yeniden gündeme geldi. Peki buğday fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi borsada buğday fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat l

Damacana su fiyatları fırladı! İşte detaylar!

Hammadde ve lojistik maliyetlerinde yaşanan artış damacana su fiyatlarını da vurdu. İşte damacana su fiyatlarına dair detaylar!

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Nef Kağıthane 05 ev fiyatları!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane 05 ev fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Kocaeli hattı lojistik merkezleri arsa fiyatlarını artırdı!

Üçüncü Köprü ve otoyolu nedeniyle İstanbul - Kocaeii hattı üzerinde kurulmaya başlayan lojistik merkezleri bölgede arsaların değerlenmesine neden oldu.

TLS Lojistik 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı!

TLS Lojistik filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TLS Lojistik 2014 için planladığı, 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

TLS Lojistik Depolama Hizmetleri Direktörlüğü’ne Mehmet Can İnce getirildi!

TLS Lojistik’ in tüm depolama faaliyetlerini yürüten Türkiye lojistik merkezlerinin bağlı olduğu Depolama Hizmetleri Direktörlüğü’ne Mehmet Can İnce getirildi. İnce, Kariyerine 1996 yılında başladı..

Daikin Türkiye, TLS ile işbirliğine gitti!

Daikin, depo ve antrepo işleticisi olarak iş ortaklarına dağıtım hizmetleri de sunan TLS Lojistik ile işbirliğine giderek, ürünlerini TLS Lojistik güvencesiyle satış noktalarına ulaştırmaya başladı.

TLS Lojistik, en yeni deposu HEKA’da ilk kez geleceğin lojistik uzmanlarını ağırladı!

Gençler, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı kapsamında, Türkiye’nin en büyük depolarından bir olan Heka’yı ziyaret etti. Bu gezi, Heka için de bir lansman niteliği taşıyor.

TLS HEKA lojistik deposu kapılarını açıyor!

Gençler, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı kapsamında, Türkiye’nin en büyük depolarından bir olan Heka’yı ziyaret edecek. Bu gezi, Heka için de bir lansman niteliği taşıyacak...

Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı etkinliği düzenlendi!

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerince kurulan Kalite ve Verimlilik Kulübü, her sene Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı adıyla bir etkinlik organize ediyor. TLS Lojistik bu önemli etkinliğin sponsorluğunu üstlendi.

TLS Lojistik, Atatürk Havalimanı’nda ofis açtı!

TLS Lojistik Uluslararası Hizmetler Bölümü yeni bir yapılanma süreci yürütüyor. Şirketin kaydettiği hızlı büyümeye paralel yürütülen süreç kapsamında Atatürk Havalimanı’nda bir ofis açıldı. Kargo terminallerine yakın operasyonlar, bu ofis üzerinden yürütü

TLS Lojistik fiyatları Haberi

TLS Lojistik fiyatları

TLS Lojistik, otomobil ve enerji taşımaları için 2 milyon euro tutarında ek yatırımla birlikte, 2014?te gerçekleştirmeyi planladığı toplam 5,5 milyon euro tutarında araç yatırımını yılının ilk 6 aylık döneminde tamamlamış oldu.


TLS Lojistik 2014 İçin Planladığı, 5,5 Milyon Euroluk Araç Yatırımını Tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket otomobil ve enerji taşımaları için 2 milyon euro tutarında ek yatırımla birlikte, 2014?te gerçekleştirmeyi planladığı toplam 5,5 milyon euro tutarında araç yatırımını yılının ilk 6 aylık döneminde tamamlamış oldu. TLS Lojistik, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı araç yatırımının hemen ardından 2 milyon euro tutarında ek yatırımla filosuna 11 çekici ve 6 römork daha kattı. DAF ve Renault marka yeni çekicilerle LOHR marka...