15 / 05 / 2024

TLS Lojistik yatırım

TLS Lojistik yatırım

TLS Lojistik filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TLS Lojistik 2014 için planladığı, 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat yurtkulu tarafından kuruldu.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi kuruldu!

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yurtseven tarafından kuruldu.

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

Lojistik gayrimenkulde yeni bir yatırım alanı oluyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından düzenlenen toplantıda Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, gayrimenkul yatırımı alanında lojistiğin değer kazandığını açıkladı.

İlk Gayrimenkul Lojistik Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı! 

İlk Gayrimenkul Lojistik Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı...

Zgr Lojistik Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Zgr Lojistik Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alexandru Zagrebelnıı, Evghenıı Zagrebelnıı, Igor Zagrebelnıı ve Sergheı Zagrebelnıı ortaklığında kuruldu. 

Agc Lojistik Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Agc Lojistik Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alına Safta, Crıstına Grıtcan-Albtoosh ve Gheorghe  Grıtcan ortaklığında kuruldu. 

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

TLS Lojistik yatırım Haberi

TLS Lojistik yatırım

TLS Lojistik, otomobil ve enerji taşımaları için 2 milyon euro tutarında ek yatırımla birlikte, 2014?te gerçekleştirmeyi planladığı toplam 5,5 milyon euro tutarında araç yatırımını yılının ilk 6 aylık döneminde tamamlamış oldu.


TLS Lojistik 2014 İçin Planladığı, 5,5 Milyon Euroluk Araç Yatırımını Tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket otomobil ve enerji taşımaları için 2 milyon euro tutarında ek yatırımla birlikte, 2014?te gerçekleştirmeyi planladığı toplam 5,5 milyon euro tutarında araç yatırımını yılının ilk 6 aylık döneminde tamamlamış oldu. TLS Lojistik, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı araç yatırımının hemen ardından 2 milyon euro tutarında ek yatırımla filosuna 11 çekici ve 6 römork daha kattı. DAF ve Renault marka yeni çekicilerle LOHR marka...