04 / 05 / 2024

TLT Panel led panelleri

TLT Panel led panelleri

Türkiye’nin yılda 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yapan aydınlatma sektörünün lider firmalarından biri olan TLT Panel'in LED ürünleri sayesinde yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlamak mümkün...

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Güler Atalay tarafından kuruldu.

Vestel 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’de indirim fırsatı başladı! Stoklar tükenmeden yetişin!

Beyaz eşya sektörünün lideri Vestel, TV konusunda da oldukça iddialı ürünleri piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Vestel, son olarak 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’yi uygun fiyatla satışa çıkardı.

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Elektronik eşya sektöründe son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Awox, yine çok konuşulacak bir TV üretti. A2058US 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV’yi üreten Avox, ürünü oldukça cazip fiyatlara satışa çıkardı.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Yapay zeka destekli Onvo OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV satışa çıktı!

Son dönemlerde elektronik cihazlarda adını sıkça duyuran Onvo, TV konusunda dev bir adım attı. OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV’yi üreten Onvo, bu ürünü oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Regal 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV görücüye çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşyada olduğu kadar smart TV’de de oldukça iddialı bir konumda olan Regal son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu tanıttı. Regal, 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV ile oldukça göz doldurdu.

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Panel Van'da nisan ayına özel 43 bin TL'lik indirim geldi. Panel Van'daki indirimde son günler olduğu duyuruldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Crafter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! Tamı tamına 47 bin TL’lik indirim geldi!

Volkswagen Crafter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Crafter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Volkswagen Transporter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Transporter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

TLT Panel led panelleri Haberi

TLT Panel led panelleri

Türkiye’nin yılda 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yaptığını söyleyen aydınlatma sektörünün lider firması TLT Panel Genel Müdürü Uğur Kıymaz; “ Bu enerji ithalatının % 20’si aydınlatmaya gidiyor. Aydınlatma gereçlerinde Led kullanılması sayesinde ise en az % 50 elektrik tasarrufu bize, yılda 6 milyar dolar kazandırıyor.


Üstelik LED ürünler yerine geçmeye aday olduğu ürünlere kıyasla 15 kez daha uzun ömürlüdür.Yani sağladığı enerji tasarrufu yanı sıra, kullandığınız lambanın senede bir kez yenisini almak zorunda kalmayarak,ayrıca bir ekonomi yapmış oluyorsunuz “ dedi.


1.5 yıl süren AR-GE çalışmaları sonucunda LED teknolojisinde aldığı patentle LED Panelleri Türkiye’de üretmeye başlayan firmanın Genel Müdürü Kıymaz; “LED malum,çağın aydınlatma aracı.Ancak Patentli üretimini yaptığımız LED Paneller,LED Dünyası içerisinde ayrı bir kulvarda.İstenilen her ebatta, her modelde ve her renkte üretilebilmesi,çok ince...