27 / 05 / 2024

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de Murat Beter, Talat Beter ortaklığında kuruldu.

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Taşmaden Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Taşmaden Hafriyat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Erdoğan Beyaztaş tarafından kuruldu.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

AOS Doğan Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!    

AOS Doğan Kuyumculuk Gıda Kafe Hayvancılık Maden Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Doğan tarafından kuruldu.

Hakyol Maden İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakyol Maden İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Oruçgüney tarafından kuruldu. 

Tmç Yapı Peyzaj Hafriyat İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmç Yapı Peyzaj Hafriyat İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tekin Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin'de hafriyat ve moloz denetimleri başladı!

Orman Bölge Müdürlüğü’nden Toroslar ilçesi Çelebili mevkiinde 183 bin m3 ve Yenişehir ilçesi Kara Hacılı mevkiinde 535 bin m3 maden vasfını yitirmiş olan iki düzenli depolama alanı, hafriyat toprağı ve moloz döküm alanları olarak tahsis edildi.

Kapak Maden İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapak Maden İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Kut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Aza İnşaat Hafriyat Nakliyat Maden Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aza İnşaat Hafriyat Nakliyat Maden Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Çetinkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Murat Beter, Talat Beter ortaklığında kuruldu.


TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-) Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihaleverdiği işletmeler araç satar veya kiraya verebilir. b-) Her nevi mesken ve işyerleri inşa edip satmak. İnşaat yapmakiçin arsa ve malzeme temin etmek. Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili  satış mağzaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve...