27 / 04 / 2024

TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi

TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi

Ankara ve Kırıkkale'de yapılması planlanan Kalecik TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin ÇED toplantısını 7 Haziran 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Beko TM 5046 Floral Tost Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte güncel fiyatı...

Beko TM 5046  Floral Tost Makinesi fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Beko TM 5046  Floral Tost Makinesi güncel fiyat listesi...

Arçelik TM 6006 G tost makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? İşte güncel fiyat listesi...

Arçelik TM 6006 G, 6 tost kapasitesi, ızgara özelliği, gri renkli tasarımı, çıkarılabilir plakaları ve dört farklı ısı ayarı ile ilgi çeken modeller arasında yer alıyor. Peki, Arçelik TM 6006 G tost makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hediye Rüstemoğlu tarafından kuruldu.

TM Mimarlık Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TM Mimarlık Proje İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Tümay Seyfeli tarafından kuruldu.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Tmç Yapı Peyzaj Hafriyat İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmç Yapı Peyzaj Hafriyat İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tekin Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TM Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TM Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Türkoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

Akşehir Bikiltaş Çimento TM Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV (Akşehir TM-Ilgın TM) Brş.N-Bikiltaş Çimento TM Enerji İletim Hattı (Girdi-Çıktı) Projesi” kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kalecik TM Elektrik Enerjisi Hattı Projesi'nin ÇED toplantısı 7 Haziran'da!

Ankara ve Kırıkkale'de yapılması planlanan Kalecik TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin ÇED toplantısını 7 Haziran 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münevver Çakır tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Finike TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin toplantısı 17 Aralık'ta!

Antalya İli Finike İlçesi'nde bulunan Finike TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesisin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 17 Aralık 2015 günü saat 13:00'da yapılacak.

TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi Haberi

TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi

TC Devlet Demiryolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Ankara İli, Kalecik İlçesi ve Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi sınırları içerisinde yer alan Kalecik TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri:  Prof. Tbp. Tüm General Derviş Şen ÇPAL Çok Amaçlı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Yeni Mahalle Tuna Cad. Balışeyh-Kırıkkale

Toplantı Tarihi: 07.06.2016

Toplantı Saati:...