15 / 05 / 2024

tm yapı

tm yapı

TM Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Ahmet Erdin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Eyüp'te kuruldu

Bartın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bartın'da bazı gayrimenkuller Bartın OSB TM (Akçalı DM) Enerji Nakil hattının yapımı amacıyla acele kamulaştırılacak..

Tmç Yapı Peyzaj Hafriyat İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmç Yapı Peyzaj Hafriyat İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tekin Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kalecik TM Elektrik Enerjisi Hattı Projesi'nin ÇED toplantısı 7 Haziran'da!

Ankara ve Kırıkkale'de yapılması planlanan Kalecik TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin ÇED toplantısını 7 Haziran 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Antalya Finike TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin toplantısı 17 Aralık'ta!

Antalya İli Finike İlçesi'nde bulunan Finike TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesisin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 17 Aralık 2015 günü saat 13:00'da yapılacak.

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Çelik yapıların tasarım ve yapım kuralları revize ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa yürütmüş olduğu proje ile “Çelik Yapıların Tasarım ve Yapım Kurallarını” yeniden belirliyor. Türkiye'de demir-çelik sektöründe halen 250 haddehane, 20 kuruluş bulunuyor.

Çelik Yapıların Yapım Kuralları yeniden belirleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa yürütmüş olduğu proje ile “Çelik Yapıların Tasarım ve Yapım Kurallarını” yeniden belirliyor.

TM Bornova Evleri satış ofisi!

TM Bornova Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. TM Bornova Evleri satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Tortum 380 TM İrtibatları Enerji İletim Hatları Projesi için kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “Tortum 380 TM İrtibatları Enerji İletim Hatları Projesi” kapsamında güzergaha isabet eden alanlarda kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Pervari Havza TM-Siirt TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

380 kV Pervari Havza TM-Siirt TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

N-Şehitkamil OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

380 kV Brş N-Şehitkamil OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Pervari HES TM-Pervari Havza TM Enerji İletim Hattı projesi için kamulaştırma!

Pervari HES TM - Pervari Havza TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

tm yapı Haberi

tm yapı

TM Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Ahmet Erdin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. TM Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi Şube Temsilcisi Ahmet Erdin olarak belirlendi. 


TM Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve 22.7.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler. 


TM Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi adres: Eyüp, Pirinççi Köyü Asfaltboyu Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı...