18 / 05 / 2024

Tmg Emlak telefon

Tmg Emlak telefon

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  40 bin TL sermaye bedeli İle  Barış Ariğtekin tarafından kuruldu.

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  40 bin TL sermaye bedeli İle  Barış Ariğtekin tarafından kuruldu.

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Tekstil ve Telefon Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Zarelavasani ve Oldouz Jafarlı tarafından kuruldu.

Beykoz Düşler Vadisi telefon!

Beykoz Düşler Vadisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede detaylar henüz netleşmedi. 

Emlak Konut Bizim Mahalle telefon numarası!

Emlak Konut Bizim Mahalle projesinde ilk iki etap ihalesi Eylül ayında yapılacak. Bizim Mahalle projesi altı etaptan meydana geliyor...

Niğde Emlak Konut satış ofisi!

Toplam 7 blokta 349 adet daire ve 16 adet ticari üniteden oluşan Niğde Emlak Konut satış ofisi adresi ve telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Ayazma Emlak Konutları iletişim!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 30 Eylül 2015 tarihinde yapılması planlanıyor. Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri!

Son başvuru tarihinin 28 Eylül 2015 olduğu projede kur çekilişi 30 Eylül 2015 tarihinde yapılması planlanıyor. Başakşehir Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim!

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim için 0216 579 15 15 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade seçeneği sunan proje 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.

Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri!

Toplamda 240 bağımsız bölümden oluşan projede müzayede yarın saat 10:00'dan gerçekleşecek. Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Tmg Emlak telefon Haberi

Tmg Emlak telefon

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  40 bin TL sermaye bedeli İle  Barış Ariğtekin tarafından kuruldu.
Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK : Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri...