05 / 05 / 2024

tmsf fabrika satışı istanbul

tmsf fabrika satışı istanbul

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Şekere yüzde 67 zam geldi! Şeker fiyatları uçtu! İşte Türkşeker, A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 şeker fiyat listesi!

Geçen aylarda yüzde 31 zamlanan şeker fiyatlarına yine zam geldi! Türkşeker, 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 36,4 ile 67 oranında arttırdı. Peki güncel şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Eston Şehir Koru'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Polatyol, 3 yıl önce TMSF'den satın aldığı Eston Şehir projesine tüm hızıyla devam ediyor. 

TMSF'den Çerkezköy'de satılık fabrika!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Çerkezköy`deki Kanton Metal`i satışa çıkardı. Asya Katılım Bankası`na ait olan fabrika için 60 milyon TL isteniyor.

TMSF şirketlerin satışı için bekleyecek!

TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon’a devredilen büyük şirketleri hukuki süreç sonuçlanana kadar yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

TMSF'nin satışa çıkaracağı şirketlere sürpriz talipler var!

TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor. Satışa çıkması planlanan şirketler için sürpriz talipler var.

tmsf fabrika satışı istanbul Haberi

tmsf fabrika satışı istanbul

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF'nin söz konusu ticari ve iktisadi bütünlüklerle ilgili satış ilanları Resmi Gazetede yayımlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ihaleler, 'Fon'un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. İhaleler kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi (Kısa Liste) oluşturulduktan sonra, açık artırma kısmına geçilecek.

Buna göre, Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 1 milyar 126 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu. İhale 20 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Şirketin bütünlüğü Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Gaziantep...