24 / 07 / 2024

tmsf istanbul satış

tmsf istanbul satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri toplamı 20 milyon 968 bin 500 YTL olan 17 gayrimenkulü, 17 Eylül 2007'de satışa çıkaracak.

TMSF 14 gayrimenkul satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 1 milyon 715 bin YTL olan 11 gayrimenkulü 14 Ağustos 2007'de satışa çıkaracak.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

TMSF'nin satışa çıkaracağı şirketlere sürpriz talipler var!

TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor. Satışa çıkması planlanan şirketler için sürpriz talipler var.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

TMSF İstanbul ve Muğla'daki 14 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

T.C. Tasarruf Meduatı Sigorta Fonu 2. Tahsilat Daire Başkanlığı, İstanbul'da 8, Muğla'da 6 taşınmazı satışa çıkardı. 3 Mayıs 2016 ihale edilecek 14 gayrimenkulün satış bedeli 34 milyon 2 bin 880 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

TMSF Adabank'ı satışa çıkardı!

TMSF Adabank'ı yeniden satışa çıkardı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük; Adabank hissedarlarına ait yüzde 94,44 oranındaki hisselerden oluşuyor.

TMSF gayrimenkul satışından 14,5 milyon dolar gelir elde etti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Balkaner Turizm'den alacaklarına karşılık olarak Manavgat Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışından yaklaşık 14,5 milyon dolar gelir elde etti.

Sarıyer North İstanbul satılık daire!

Sarıyer North İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. North istanbul daire teslimleri 2013 Eylül ayında yapılacak...

Batışehir İstanbul satılık!

Batışehir İstanbul satılık dairelerden 144 metrekare ile 235 metrekare arasında değişen alanlardan oluşan 3 oda 1 salon tipi konutların başlangıç fiyatları 525 bin lira olarak belirlendi

Quasar İstanbul satılık!

Meydanbey ve Viatrans imzası ile hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi Mecidiyeköy'de konumlandırılıyor. Quasar İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konut 6 bin 600 dolardan başlayan metrekare birim fiyat üzerinden satılıyor...

Corridor İstanbul satış ofisi!

Avrupa Yakası içinde Güneşli Bölgesi'nde yer alan projelerden Corridor İstanbul satış ofisi bilgileri kapsamında projenin satış ofisine 0212 651 16 63 numaralı telefonlardan iletişim sağlanıyor

Sarıyer North İstanbul satılık daire!

Sarıyer North İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. North İstanbul Evleri' nde daire fiyatları 500 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiyor...

tmsf istanbul satış Haberi

tmsf istanbul satış

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, ihale TMSF'nin Esentepe'deki binasında saat 14,30'da gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılacak gayrimenkulün 17'si de İstanbul'da yer alırken, Şişli'deki İş Merkezi 17 milyon 73 bin 500 YTL muhammen bedelle en yüksek değere sahip bulunuyor.

Tapuda 46 bağımsız olarak kayıtlı bulunan taşınmaz, 7 bağımsız bölüm olarak kullanılıyor. 32 dükkanın bulunduğu 7 numaralı bağımsız bölümün toplam muhammen değeri 11 milyon YTL olarak belirlendi.

http://www.tmsf.org.tr/docs/ilanlar/tr/sigm170907.pdf