19 / 05 / 2024

TMSF Nakpilsa satış

TMSF Nakpilsa satış

Muhammen bedeli 315 milyon TL olarak belirlenen Nakpilsa'nın Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'i satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'i satışa çıkardı...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

TMSF Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü 230 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkardı.

TMSF, Leziz Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ'nin İzmir'deki varlıklarını satışa çıkardı.

TMSF, 5 şirketi satışa çıkardı!

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'te yer alan 5 fabrikayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

TMSF, Nakpilsa'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 315 milyon TL olarak belirlenen Nakpilsa'nın Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa çıkardı.

TMSF Nakpilsa satış Haberi

TMSF Nakpilsa satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Gaziantep'te yer alan Nakpilsa fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıkları satışa sundu.

TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Naksan Plastik'e kayyım olarak atanılmasının ardından fon kurulu kararıyla oluşturulan Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu bütünlüğün kapsamı, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Nakpilsa markası altında dokuma branda ağırlıklı olmak üzere halı tabanı, yer örtüsü, sera örtüsü ve suni çim ipi üretimini yapan fabrikasıyla ilgili mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dahil olmak...