23 / 05 / 2024

TNİ İnşaat

TNİ İnşaat

TNİ İnşaat Gıda Sanayi Anonim Şirketi, Tuncay İhtiyar Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Kavak Sokak, Businessport İş Merkezi'nde kuruldu.

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nadeen Atmeh ve Tuncay Sosa ortaklığında kuruldu.

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu.

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Tunç tarafından kuruldu.

ÇTN Proje İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Proje İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Artera İnşaat Sağlık Turizm Sansayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2 milyon 630 bin TL sermaye ile bugün Khalil Akhundov tarafından kuruldu. 

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Tuncer Ercan tarafından kuruldu.

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Çetin tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

ÇTN Yapı İnşaat Emlak Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Yapı İnşaat Emlak Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Çetin tarafından 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Talay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

TNİ İnşaat Gıda Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

TNİ İnşaat Gıda Sanayi Anonim Şirketi, Tuncay İhtiyar Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Kavak Sokak, Businessport İş Merkezi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

TNİ İnşaat Haberi

TNİ İnşaat
TNİ İnşaat Gıda Sanayi Anonim Şirketi, Tuncay İhtiyar Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


TNİ İnşaat Gıda Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; a) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...