20 / 05 / 2024

TOBB Dr. Cevdet Yılmaz İlköğretim Okulu

TOBB Dr. Cevdet Yılmaz İlköğretim Okulu

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ''Bizim bütün topluma, doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde, Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar fırsat eşitliğini götürmemiz lazım'' dedi.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Erzurum'da hayata geçirilecek ikinci tıp fakültesi için ilk adım atıldı!

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, fakültenin kurulması çalışmaları kapsamında Erzurum Şehir Hastanesi'nde incelemeler yaptı.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Büyük İstanbul depreminde tsunami bekliyoruz!

Beklenen büyük depremi ilgili ODTÜ Kıyı ve Deniz IVIC Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, Marmara'da denizaltı heyelan nedeniyle tsunami olabileceğini söyledi…

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Üsküdar Haydarpaşa Hastanesi restore edilecek!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, tarihi binanın hemen yanına inşa edilen Haydarpaşa Hastanesi'nin restore edilmesi gerektiğini belirterek gerekli prosedürleri tamamladıklarını belirtti.

Çankaya’daki Abdullah Cevdet Caddesi’nin ismi yeniden gündemde!

Cumhuriyetin en tartışmalı aydınlarından Dr. Abdullah Cevdet’in adını taşıyan Çankaya’daki caddenin adı yine değiştirilip Prof. Dr. Aziz Sancar oldu. Ancak ‘değiştirilemez’ diye iki yargı kararı var.

TOBB Aydın'da okul yaptıracak!

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı törende, TOBB Aydın Oda ve Borsaları ile Aydın Valiliği arasında protokol imzalandı. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Aydın'a kalıcı bir eser bırakmış olacağız" dedi

Prof Dr. Nesrin Yardımcı ikinci kez ECCS başkanlık koltuğuna oturdu!

Prof Dr. Nesrin Yardımcı ikinci kez ECCS başkanlık koltuğuna oturdu. Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı, dört yıl aradan sonra ikinci kez Avrupa Yapısal Çelik Birliği’nin ( ECCS ) başkanı oldu.

Cevdet Yılmaz: Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor!

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

TOBB'dan Maltepe Fuarı'na tam destek!

Ali Kılıç, Anadolu Yakası Maltepe'de yapılacak Uluslararası Fuar ve de Kongre Merkezi ile ilgili görüştüğü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Enerji Ekonomisi Birliği Başkanlığı’na Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu getirildi!

Dünya üzerinde 100’ü aşkın ülkenin içinde yer aldığı Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği ( IAEE ) Başkanlığı’na, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu getirildi. Kumbaroğlu, 1 Ocak 2015’te görevi devir alacak.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Deniz Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, ' Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz ' dedi.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binasına vatandaştan tam destek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesindeki polikliniklerin yıkılarak aynı alana inşa edilecek, 200 yataklı ek hizmet binasının TOKİ tarafından önümüzdeki günlerde yapımına başlanacağı öğrenildi.

TOBB Dr. Cevdet Yılmaz İlköğretim Okulu Haberi

TOBB Dr. Cevdet Yılmaz İlköğretim Okulu


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ''Bizim bütün topluma, doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde, Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar fırsat eşitliğini götürmemiz lazım'' dedi. 

     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Bingöl'de yaptıracağı 24 derslikli ilköğretim okuluna ilişkin TOBB ile Bingöl Valiliği arasında protokol imzalandı. 

     İmza töreninde konuşan Yılmaz, 2003 depreminden sonra TOBB'un konut yaptırdığını hatırlatarak, depremden sonra ''bir daha nasıl inşa edilecek bu şehir'' diye büyük bir karamsarlık olduğunu ancak 1 yıl bile dolmadan Bingöl'ün adeta yeniden inşa edildiğini belirtti. 

     Yılmaz, TOBB'un bu dönem eğitime çok önem verdiğini dile getirerek, ''Şu ara 10. Kalkınma Planı'nı hazırlıyoruz. Biz de nereye baksak hangi konuyu çalışsak sonuçta konu insana geliyor'' dedi. 

     Türkiye'nin kalkınması için de, bir yörenin gelişmesi için de olmazsa...