23 / 07 / 2024

tobb manisa okul

tobb manisa okul

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ''TOBB, sadece eğitim konusunda değil, kültürümüzün, tarih varlıklarımızın korunmasına yönelik de çok önemli yatırımlar, büyük harcamalar yaptı'' dedi.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOBB'dan İzmir'de okul inşası için 10 milyon TL!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde çeşitli oda ve derneklerin de katılımıyla İzmir'de 10 milyon TL bütçeli bir okul inşa edilmesine karar verildi.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Manisa’daki depreme dayanıksız 29 okul yıkılıyor!

Manisa’da 12 ilçede bulunan depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 29 okul binası için yıkım kararı verildi.

Manisa’daki depremde metruk bina çöktü, cami ve okul hasar gördü!

Manisa Akhisar’da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremde metruk bir evin çöktüğü, bir minare ve okulun hasar gördüğü tespit edildi.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

tobb manisa okul Haberi

tobb manisa okul


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TOBB'un Bursa ve Manisa'ya okul yaptıracak olmasıyla ilgili, ''Bu bir sosyal sorumluluktur. TOBB ve ticaret odaları, sanayi odaları bugüne kadar bu sorumluluk içinde hareket etti'' dedi. 

     Arınç, TOBB'un Bursa'ya Endüstri Meslek Lisesi yaptırmasına ilişkin protokol imza töreninde, Bursa'nın her açıdan anlatılacak, yaşanılacak güzel bir şehir olduğunu belirtti. 

     Protokolle hizmete alınması planlanan eğitim kompleksi hakkında bilgi veren Arınç, emeği geçenlere teşekkür etti. 

     Arınç, Bursa'nın insan kalitesiyle de önem taşıdığını, eğitime verdiği önemin bugüne kadar ortaya konan eserlerle belli olduğunu dile getirdi. 

     Okulun, Bursa'da gençlerin bu okullarda iyi bir eğitim alarak hayata atılmasına katkı sağlayacağını ifade eden Arınç, ''Bu bir sosyal sorumluluktur. TOBB ve ticaret odaları, sanayi odaları bugüne kadar bu sorumluluk içinde...