02 / 05 / 2024

tobb zeytinburnu arazi kalkavan grubu

tobb zeytinburnu arazi kalkavan grubu

İstanbul Zeytinburnu'na yer alan 73 bin metrekarelik TOBB arazisi Kalkavan, Hasan Sever ve Gül İnşaat ortaklıklığıyla 1 milyar 140 milyon TL'ye satın alındı...

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

Emlak Konut Zeytinburnu projesi başlıyor!

120 dönüm arazi içerisinde yer alan Zeytinburnu Askeri Lojmanları için Başakşehir'de inşaat başlıyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu satışa çıktı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Projesi’nde satışlar başladı.

Zeytinburnu Yedi Mavi'de satışlar başladı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde lansman öncesi satış süreci başladı.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Zeytinburnu Stadyumu arazisinde mahkeme kararı bekleniyor!

Zeytinburnu Stadyumu’nun içinde bulunduğu arazi Surp Pırgiç Vakfı ile, Zeytinburnu Belediyesi’ni birbirine düşürdü. Arazinin mülkiyetiyle ilgili hukuki süreç devam ederken, vakıf yetkilileri mahkemenin adil bir karar vereceğine inandıklarını söyledi.

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu'ndaki ambarları Hadımköy'e taşıyacak!

Akzirve Gayrimenkul, geçen yıl satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’ndeki 225 ambarla ilgili önemli bir adım atıyor. Akzirve; Ambarlar’daki arazi üzerinde ise konut, otel ve rezidans yapmayı planlıyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

TOBB Zeytinburnu'nda ön talep süreci başladı!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

TOBB Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat- Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, Zeytinburnu’nda hayata geçireceği karma proje için ön talep topluyor.

Zeytinburnu Ambarlar Sitesi'nde 5 arazi kaldı!

Nakliyeciler Hadımköy'e taşınmak için yer tahsisi bekliyor. Akzirve Gayrimenkul'ün satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi'nde 220 ambarın satışı gerçekleşti. Kalan 5 ambar için ise pazarlıklar sürüyor.

Zeytinburnu Stadyumu Ermeni Vakfı’nın oldu!

Zeytinburnu Stadyumu’nu da içine alan 42 bin metrekarelik arazi Vakıflar Genel Meclisi’nin kararıyla Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı’na verildi. Belediye karara karşı çıktı, arazinin Ermeni vakfına iadesinin hukuka aykırı olduğunu ileri sürdü...

Zeytinburnu Stadyumu artık Ermeni Vakfı’nın!

Zeytinburnu Stadyumu’nu da içine alan 42 bin metrekarelik arazi Vakıflar Genel Meclisi’nin kararıyla Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı’na verildi. Belediye karara karşı çıktı, arazinin Ermeni vakfına iadesinin hukuka aykırı olduğunu ileri sürdü

tobb zeytinburnu arazi kalkavan grubu Haberi

tobb zeytinburnu arazi kalkavan grubu
Kalkavan, Hasan Sever ve Gül İnşaat ortak bir yatırım yaptı. Firmalar, TOBB'un İstanbul Zeytinburnu deniz kenarında yer alan 73 bin metrekarelik arazisini ihalede 1 milyar 140 milyon TL'yi 48 ayda ödemeyi taahhüt ederek satın aldı. Silüeti bozmayacak, maksimum 22 katlı bir proje geliştireceklerini söyleyen Contorium Genel Müdürü Oray Demirel, projenin konut ve ofislerden meydana geleceğini açıkladı. Araziye, içerisinde rezidans, otel ve çarşının yer alacağı karma bir proje...