30 / 04 / 2024

Tofaş Akademi bursa fabrikası

Tofaş Akademi bursa fabrikası

Tofaş Akademi’nin, 1.5 milyon euro yatırımla kurulan yeni binası Bursa fabrikasında hizmete girdi. Tofaş CEO’su Kamil Başaran, Akademi’yi “ Tofaş’ın Ar-Ge jeneratörü ” sözleriyle tanımladı.

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü açıldı!

Tofaş’ın insan kaynağının gelişimine verdiği önemden yola çıkarak hayata geçirdiği Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü ve yeni sosyal tesisleri açıldı.

Bursa'da Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği semineri gerçekleştirildi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Akademi Projesi kapsamında ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Bilgilendirme Semineri’  yapıldı. 

Bursa Osmangazi'de icradan 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa 2. Satış Memurluğu, Bursa Osmangazi'de Gemlik Lokumcusu işyeri ile Tofaş Oto Servis Ana bayii arasında kalan arsayı satışa çıkardı. 6 bin 77 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 13 milyon 555 bin 640 TL olarak belirlendi.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

Emlak sektörü Elfi Akademi'de buluştu!

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatı sunmak amacıyla kurulan Elfi Akademi’nin ilk semineri Bursa’da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Bursa'ya 3 dev firma yatırım yapacak!

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya 3 dev firmanın yatırıma geldiği müjdesini verdi. Burkay, "Renault ve Tofaş'ın iki katı ihracat yapacaklar" dedi.

Tofaş Spor Kulübü'nün yeni spor kompleksinin temeli atıldı!

Türk basketbolunun en köklü kulüplerinden Tofaş Spor Kulübü, Tofaş Bursa Fabrikası arazisi içerisinde inşasına başladığı yeni spor kompleksi ile Bursa'da 10 milyon liralık bir spor yatırımına imza attı.

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı!

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı Bursa'da, Tofaş Otomobil Fabrikası'nın metal deposunda çıkan yangın, hasara neden oldu.Belediye ekipleri, depoda hasara neden olan yangını kısa sürede söndürüp soğutma çalışması yaptı.

Tekstil ve konfeksiyon sektörü için akademi kuruluyor!

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının desteğiyle yürütülen Bursa Tekstil ve Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi Akademi, tekstil ve konfeksiyon sektörünün özel eğitim ve Ar-Ge üssü olacak

Tofaş Akademi Bursa fabrikası hizmete girdi!

Tofaş Akademi’nin, 1.5 milyon euro yatırımla kurulan yeni binası Bursa fabrikasında hizmete girdi. Tofaş CEO’su Kamil Başaran, Akademi’yi “ Tofaş’ın Ar-Ge jeneratörü ” sözleriyle tanımladı.

Tofaş Akademi bursa fabrikası Haberi

Tofaş Akademi bursa fabrikası


‘Türkiye’nin En Büyük Öğretim Tasarımı Projesi’ olarak nitelendirilen ‘Tofaş Akademi’nin, 1.5 milyon euro yatırımla kurulan yeni binası Bursa fabrikasında hizmete girdi. Tofaş CEO’su Kamil Başaran, Akademi’yi “Tofaş’ın Ar-Ge jeneratörü” sözleriyle tanımladı. Yeni bina sayesinde Tofaş Akademi’de bir yıl içinde 74 bin kişiye eğitim verilebilecek. Tofaş çalışanları ve aileleri, bayiler, servisler, tedarikçiler ile üniversite öğrencilerine eğitim verilmesi amacıyla kurulan Tofaş Akademi’nin yeni hizmet binası hizmete girdi. Açılışta konuşan Kamil Başaran, “Ar-Ge, Tofaş’ın en güçlü silahı. Tofaş Akademi de Ar-Ge’nin jeneratörü, enerjisi olacak” dedi. Ar-Ge’nin Tofaş için gelecek planlamasındaki en önemli güç olacağını belirten Başaran, “Bu nedenle akademiyi ayrı bir yerde değil fabrikanın içinde kurduk. Tofaş Akademi, şirketin bilgi fabrikası olmak zorunda. Tüm networkümüzle beraber burada bilgiyi türevlemek istiyoruz” diye konuştu....