04 / 05 / 2024

TOFD Beykoz Şubesi ısı yalıtımı

TOFD Beykoz Şubesi ısı yalıtımı

Anadolu Yakası ve Beykoz'da yaşayan omurilik felçlilerine sağlık, mesleki, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuki alanlarda hizmet veren TOFD Derneği’nin Ortaçeşme’de bulunan merkezi ısı yalıtımı yapılarak kış ayları için hazır hale getirildi.

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz’da 640 bin TL sermaye bedeli ile Ata Beğendik tarafından açıldı.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Orhantepe şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Orhantepe Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Kordonboyu şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Kordonboyu Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

TOFD Beykoz Şubesi ısı yalıtımı Haberi

TOFD Beykoz Şubesi ısı yalıtımı


Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Beykoz Şubesi binasının ısı yalıtımı tamamlandı. Dernek üyeleri kış aylarını artık sıcacık bir merkezde geçirecek. 


Anadolu Yakası ve Beykoz'da yaşayan omurilik felçlilerine sağlık, mesleki, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuki alanlarda hizmet veren TOFD Derneği’nin Ortaçeşme’de bulunan merkezi ısı yalıtımı yapılarak kış ayları için hazır hale getirildi.  


Kalyon Grup’un verdiği destekle kış aylarında zorluk çeken engelli vatandaşlar sıcak bir binaya kavuştu.


Binanın ısı yalıtımı dolayısıyla dernek merkezinde bir açılış yapıldı. Açılışa İçişleri Bakanı Selami Altınoku’un eşi Gülhan Altınok, Kalyon Grup Kurumsal Sosyal Sorumluluk Danışmanı  Reyhan Kalyoncu, Beykoz Eski Kaymakamı Süleyman Erdoğan’ın eşi Ayten Erdoğan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, TOFD derneği Başkanı Saniye Efe, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,...