04 / 05 / 2024

togg mobilite

togg mobilite

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yıl sonunda üretilerek bantlardan inecek. Geçtiğimiz günlerde otobandaki deneme testi görüntüleri ilgi uyandıran TOGG, sürpriz bir adımla işbirliğine gidecek. İşte detaylar...

TOGG şarj ücreti belli oldu mu? TOGG şarj ücreti ne kadar? TOGG kaç dakikada şarj olur?

TOGG şarj ücreti gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Peki TOGG şarj ücreti belli oldu mu? İşte detaylar!

Togg'da yeni gelişme! Merakla beklenen şarj ücretleri açıklandı

Yerli otomobil Togg'un şarj ücretleri netleşti. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyat listesi açıklandı. kW/s başına birim ücret 7,99 lira olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

TOGG'un şarj ücretleri ortaya çıktı! İşte 2023 TOGG şart ücretleri!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı Trugo'nun fiyat listesi yayınlandı. Yeni fiyatlar, kW/s başına birim ücretin 7,99 lira olduğunu gösteriyor. Bu açıklama, Togg'un kısa menzilli ve uzun menzilli modellerinin kilometre başına ne kadar yakıt tüketeceğini de belirliyor.

Dikkat! Togg alayım derken dolandırılmayın! Yetkililer uyardı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un modellerinden T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışanların sayısında artış yaşandığını duyuran Togg, kullanıcıları “Dikkatli olun” çağrısı yaptı.

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!

Togg T10X çekilişi tamamlandı! Kimler Togg sahibi olacak? İşte Togg çekiliş sonuçları...

Yerli otomobil Togg çekilişi tamamlandı. Peki kimler Togg sahibi oldu? İşte saat 21.00'da başlayan Togg çekiliş sonuçları...

Togg çekilişinin saati belli oldu 20 bin Togg sahibi bugün belli oluyor! 

Togg T10X için sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler bugün saat 21.00'de yapılacak olan canlı yayında belli olacak.

Togg’da geri sayım başladı! Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta belli olacak!

Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobili Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Ön sipariş için başvuruda bulunan 177 bini aşkın kişi arasında yapılacak çekiliş sonucu 20 bin kişi Togg’un anahtarını almaya hak kazanacak.

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Yerli otomobil Togg'un ön sipariş sürecinin bitmesine saatler kaldı. Ön sipariş süreci bugün saat 22.00'da sona erecek. Yerli otomobil Togg'u satın almaya öncelik kazananlar 29 Mart'ta çekilecek kurayla belli olacak. İşte T10X standart menzil ve T10X uzun menzil fiyatları...

Toyota mobilite asistanını tanıttı! Yürüme güçlüğü çekenler için birebir

Toyota, sadece bir otomobil üreticisi değil bir mobilite markası olarak C+walk serisinin ikinci modeli olan yaya mobilite asistanı C+walk S’i ilk kez Japonya’da tanıttı. İşte tüm detaylar...

TOGG kura çekimi ne zaman? TOGG kura ertelendi mi?

TOGG başvuruları devam ediyor. Bu arada da TOGG kura çekim tarihi merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son detaylar!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

TOGG'a 7 günde 100 bin ön sipariş!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun tamamen yerli ve milli otomobili Togg için 7 günde 100 bin ön sipariş oluşturuldu.

togg mobilite Haberi

togg mobilite

Üretim alanındaki çalışmalarını hızlandıran ve son olarak Almanya'nın Stuttgart kentinde düzenlenen STARTUP AUTOBAHN Expo 2022 etkinliğine katılan Togg, 20 ülkede 400 kurumsal partnere sahip bir yenilik platformu olan Plug and Play ile mobilite alanında iş birliğine gidecek.

Yerli üretim Togg, iş birliği kapsamında Türkiye'de Bilişim Vadisi'yle hayata geçirdiği Mobilite Hızlandırma Programı'nı uluslararası arenaya taşıyarak uluslararası Mobilite Hızlandırma Programı ile startuplara rehberlik edecek.

Togg Mobilite Hızlandırma Programı kapsamında, global girişimcilere mentorluk, finansal danışmanlık ve proje desteği gibi ihtiyaç duyulan her konuda destek verilecek.

Firma aynı zamanda Plug and Play tarafından desteklenen açık bir inovasyon platformu olan STARTUP AUTOBAHN'a da üye olarak küresel otomobil markalarıyla birlikte mobilite alanında aktif rol alacak.

 

"ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK"

Togg CEO'su Karakaş, Togg'un küresel mobilite ekosistemini paylaştığı salonda, 2019'da da Alman otomotiv endüstrisinde çalışan, çoğunluğu Türk 400...