20 / 05 / 2024

tokat 2016 projeleri

tokat 2016 projeleri

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,Tokat'ın çehresini değiştirecek vizyon projelere imza atacaklarını ve modern bir şehir stadyumu kazandıracaklarını ifade etti.

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

İşte Tokat'ın vizyon projeleri!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu geçtiğimiz gün tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda gerçekleştirdiği canlı yayınla projelerini anlattı.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte Tokat'a yapılacak yatırımlar!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan geri dönüşümleri ve yapılacak projeler hakkında kamuoyu yoklamasında bulunarak bilgilendirmelerde bulundu. İşte Tokat'ın projeleri...

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Tokat'taki park sayısı 2 katına çıkacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 2016 yılında 15 yeni park yaptıklarını, hedeflerinin ise 150 parka ulaşmak olduğunu belirtti.

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

TOKİ Tokat Dedeli 436 konut ihalesi 29 Haziran'da!

TOKİ Tokat İli Dedeli İlçesine 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 29 Haziran 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

tokat 2016 projeleri Haberi

tokat 2016 projeleri

Tokat'ta yaşam kalitesini arttıracak önemli vizyon projeleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sosyal belediyecilikte örnek olacaklarını söyledi. Tokat'ta gerçekleştirilecek vizyon projeleri sıralayan Başkan Eroğlu, ilçenin önemli sorunlarına neşter vuracaklarını vurguladı. Eroğlu vizyon projeleri şöyle sıraladı:


KANAL TOKAT İLE CAZİBE MERKEZİ 


Uzun yıllardan beri hayal olarak değerlendirilen düşünceler bu proje ile hayata geçirilecek. Yeşilırmak'ın Tokat halkına ve turizmine kazandırılması amacıyla, ırmağın belirli bir kısmında şişirme tekniği ile ırmak seviyesi aynı düzeyde tutulacak, durgunlaştırılacak ve akı debisi kontrol altına alınacaktır. Akı debisi kontrol altına alınan su üzerinde kayıkla gezinti yapılabilecektir. Irmak kenarında rekreasyon (eğlen-dinlen) alanı oluşturulacak, kent dokusuna uygun, karşılıklı dinlenme mekanları, gezi, koşu ve bisiklet yolları hazırlanacak, Yeşilırmak bir cazibe merkezi haline getirilecektir. 


MODERN BİR KENT PARK YAPILIYOR


Devlet...