05 / 05 / 2024

tokat 463 konut

tokat 463 konut

Tokat’ta, Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan 436 konut inşaatın müteahhit firma ile yapılacak olan sözleşme sonrasında başlayacağı bildirildi.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Tüketici kredilerinin kredilerinin 329 milyar 463 milyon 887 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan haftalık para ve banka istatistiklerine göre, mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 329 milyar 463 milyon 887 bin lirası konut kredileri olduğu belirlendi.

TOKİ Tokat Yeşilyurt’ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Yeşilyurt projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Yeşilyurt TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Yeşilyurt TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Tokat Merkez'de 2 bin 850 TL taksitle konut! 

TOKİ Tokat Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Merkez sosyal konut projesi... 

5 soruda TOKİ Tokat Sosyal Konut Projesi 2022! Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Tokat konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

tokat 463 konut Haberi

tokat 463 konut

TOKİ tarafından Tokat merkeze bağlı Dedeli köyünde 436 konut inşa edilecek. Konutların 290’ı 2+1 planında 146’sı ise 3+1 planında yapılacak. Konutların tasarımında yerel mimaride yer alan, cephe elemanları ve köşe süslemeleri gibi özelliklere yer verilecek. Konutların inşa süreci müteahhit firma ile TOKİ arasında 1 Ağustos tarihinde yapılacak olan sözleşme sonrasında başlayacak. Tokat Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, konutlara başvuru sürecinin TOKİ tarafından belirleneceği, herhangi bir derneğe zorunlu üyelik şartı aranmadığı bildirildi. Müracaatın fazla olması halinde noter huzurunda kura çekimi yapılarak konut sahiplerinin tespit edileceği kaydedildi.


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TOKİ Köprüsü karşısında inşa edilecek olan 436 konutun kente kazandırılması anlamında destekleri bulunan Ak Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Yusuf Beyazıt, Coşkun Çakır, Celil Göçer ve TOKİ İdare Başkanı Ergün Turan’a...