10 / 05 / 2024

Tokat Almus projeleri

Tokat Almus projeleri

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tokat'ta 21 milyon TL'ye satılık 28 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ın Almus, Erbaa, Turhal ve Zile ilçelerindeki 28 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Tokat'ın Almus ilçesinde özelleştirilen bir kuruluşa ait müstakil 37 lojmanı ve tesislerini devralan belediye, bölgede yapılacak düzenlemenin ardından binaları öğrenci evine dönüştürecek.

Tokat'a 40 öğrencilik yurt inşa ediliyor!

Tokat’ta Almus Belediyesi tarafından kış sezonunda üniversite öğrencilerinin yaz sezonunda ise tatilcilerin barınma sorununu çözmek maksadıyla başlatılan motel inşaatında sona gelindi.

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

İşte Tokat'ın vizyon projeleri!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu geçtiğimiz gün tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda gerçekleştirdiği canlı yayınla projelerini anlattı.

İşte Tokat'a yapılacak yatırımlar!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan geri dönüşümleri ve yapılacak projeler hakkında kamuoyu yoklamasında bulunarak bilgilendirmelerde bulundu. İşte Tokat'ın projeleri...

Tokat Zile'deki restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Tarihi sokakları koruma amaçlı imar planı ve sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında Tokat Zile'de tarihi ev ve sokakların restorasyon çalışmalarına hız verildi.

Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'a yaptırdığı konak restore edilecek!

Trafik kazasında hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'ta görev yaptığı dönemde Almus ilçesine yaptırdığı konak, onarıldıktan sonra turizme kazandırılacak.

Tokat Almus'a bungalov evler inşa ediliyor!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ayrıca belediye öz kaynakları ile 20 konutluk bungalov tipi ev ile 30-40 karavanı kapsayacak kamp alanı için harekete geçti.

Tokat Almus'a bungalov evleri yapılacak!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ilçe turizmine ivme kazandıracak olan bungalov evleri projesine başladıklarını kaydetti.OKA destekleri ile sosyal tesisler hizmete sunulurken bu kapsamda 2 adet jet ski ile bir adet tekne kazandırılmıştı.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Tokat Almus'ta kamu binaları kendi elektriğini üretecek!

Tokat'ın Almus ilçesinde hayata geçirilen "Geleceğimiz Güneşle Aydınlanıyor Projesi" kapsamında kurulan 198 güneş panelinden elde edilecek enerjiyle, yöredeki bazı kamu kurumlarının elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Tokat Almus projeleri Haberi

Tokat Almus projeleri

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Genel Meclis Üyeleri Recep Demir ve Yüksel Mırzaoğlu Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya’yı makamında ziyaret etti. İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Almus ve köylerin sorunları hakkında bilgi alışverişi yapmak için istişare yaptıklarını ifade eden Başkan Dizer, “Almus ülkemiz ve Tokat’ımız için önemli ilçelerimizden bir tanesi, çünkü hem büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere hayvancılık ve tarım yapılırken hem de Almus Barajımızda alabalık üretimi yapılıyor. Buda Almus’a ve Tokat’ımızın ekonomisine büyük bir katkı sağlıyor. Tabi ki bunun yarı sırada doğal bir güzellik var. Bu güzelliği gün yüzüne çıkarmak ve vatandaşlarımız ilgilerini çekerek doğa...