17 / 05 / 2024

Tokat Büyükbeybağı 15 yıllık istimlak sorunu

Tokat Büyükbeybağı 15 yıllık istimlak sorunu

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunun çözülmesiyle birlikte açılan yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Son dakika! Tokat'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki depremden sonra kentte artçı depremler de olmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, Tokat Turhal'da 4.2 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydedildi.

Tokat depremlerinden sonra deprem uzmanları peş peşe açıkladı! 5.6 büyüklüğünde deprem olabilir!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ederken deprem uzmanlarından peş peşe açıklama geldi.  5.6 büyüklüğünde deprem olabilir...

Son dakika! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Tokat Büyükbeybağı'nda 15 yıllık istimlak sorunu çözüldü!

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunun çözülmesiyle birlikte açılan yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Alper Alptekin: Tokat'ın yüzde 50'si dönüşmeli!

Anadolu'nun en büyük Kentsel Dönüşüm Projesine star verecek olan Tokat'ın en büyük Kenetsel dönüşüm firması Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin, "Tokat'ın yüzde 50'lik bölümünün dönüşmesi gerekiyor. Yıkılan binalarda gördük. Bunların hepsi ayakta duran tabut" dedi.

Tokat Büyükbeybağı'da 15 yıllık bina yıkıldı!

Tokat Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’ndeyer alan yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorununun çözülmesi ardından yıkıldı.Yol, alt yapı ve zemin dolgu malzeme seriminin ardından sıcak asfalt dökülerek trafiğe açılacak.

Tokat Turhal Büyük Otel icradan satılıyor!

Tokat ilinin Turhal bölgesinde bulunan Turhal Büyük Otel, apart evler, halı saha, basket ve voleybol sahası, sosyal tesis ve otopark ile birlikte 2 milyon 850 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Büyük Tokat Oteli için yeni ihale yapıldı!

Tokat il merkezinde özel idare bünyesinde bulunan ve işletmesini 5 yıldır Yaşaroğlu Otelciliğin yaptığı Büyük Tokat Oteli için yeni ihale yapıldı. 1 yıl içinde Tokat'a kazandırılması hedefleniyor

Mustafa Taşkesen: Büyük Tokat Oteli yıkılmayacak!

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, yaklaşık 4 aydır kapalı durumda olan Büyük Tokat Oteli’nin deprem yönetmeliğine göre sağlam çıktığını belirterek, “Dolayısı ile yıkılmayacak ama büyük bir tadilat yapılacak” dedi...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram'da 2 adet gayrimenkul satmak üzere ihale düzenledi

Büyükçekmece Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 6 adet ofisi satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram ilçelerinde 2 adet arsa satacak

IKEA, Rusya'daki büyüme programını erteledi!

IKEA, Rusya'da karşılaştığı bürokratik sorunlar yüzünden büyüme programını askıya aldığını açıkladı

Tokat Büyükbeybağı 15 yıllık istimlak sorunu Haberi

Tokat Büyükbeybağı 15 yıllık istimlak sorunu

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunu çözülerek geçtiğimiz yıl yıkılmıştı. Binanın yıkılması ile birlikte yolda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışması yapıldı. 


Çalışmaları yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, asfalt sezonunu Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesinde başlatmış olduklarını belirterek, “Yılan hikayesine dönen, yaklaşık 22 metrelik son derece büyük olan ve çevre yoluna bağlantı sağlayan bu yolumuz kamulaştırılacak binadan dolayı bir türlü açılamıyordu. Bizlerde geçtiğimiz yaz aylarında kamulaştırma işlemlerimizi tamamladık ve binaları yıkmak suretiyle yolumuzu açtık. Ardından yolumuzun altyapı işlemlerini tamamladık ve kışın gelmesiyle asfalt yapamamıştık. Bölge sakinlerimizin de yoğun isteği vardı asfalt yapılması konusunda. Ancak kış ayları olduğu için asfalt yapamadık ve bunu bölge sakinlerimize ilettik...