03 / 05 / 2024

tokat Dedeli ihalesi

tokat Dedeli ihalesi

TOKİ Tokat İli, Dedeli İlçesi, 436 adet konut 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 6 Temmuz'da!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak o ilde 73 bin liraya arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

Tokat Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

tokat Dedeli ihalesi Haberi

tokat Dedeli ihalesi

TOKİ Tokat İli, Dedeli İlçesi, 436 adet konut 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.


İhale İlanı;

Tokat İli Merkez İlçesi Dedeli Mevkii 436 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/190196  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 436 Adet Konut İnşaatı, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle...