03 / 05 / 2024

Tokat Erbaa meydan projesi

Tokat Erbaa meydan projesi

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, bölgede önemli bir merkez olmasını planlanan ilçenin Cumhuriyet Meydanı ile çehresinin değiştiğini dile getirdi. 

Belediye bu ilçede 8 gayrimenkul satıyor!

Erbaa Belediye Başkanlığı, Tokat Erbaa'da yer alan sekiz adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkuller Erbaa Kurtuluş'ta yer alıyor. 

Tokat Erbaa TOKİ'de 2+1 608 bin liraya!       

TOKİ Tokat Erbaa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Erbaa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Erbaa'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Erbaa sosyal konut projesi... 

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat Erbaa meydan projesi Haberi

Tokat Erbaa meydan projesi

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, 4 yıllık hizmet süresince yapılan çalışmaları açıkladı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhuriyet Meydanı projesinin yenilenmesinin 4 projenin entegrasyonu ile hayata geçirilmesinin sevincini yaşadıklarını dile getiren Başkan Yıldırım, kuru havuz, ışıklı ritmik havuz ve dekoratif havuzların yanı sıra oturma alanları, yeni nesil aydınlatmalar ve yaklaşık 10 bin kişinin toplanabileceği yeni bir meydanın ilçeye kazandırıldığını dile getirdi. 

8 milyon TL’lik imbat projesi
150 dönümlük bir alan maliyeti 8 milyon lira civarında olan İmbat Projesini hayata geçireceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım, "Burada Park Vadiyi imar edeceğiz. İkinci bir Park Vadi olacak. Bunun özelliği şu yürüme mesafesinde, ikincisi şehirleşirken çocuk parkları, yeşil alanlar unutulmuş. Merkez de ihmal edilmiş. Daha önceki planlamalar 2 kat üzerine planlandığı için...