04 / 05 / 2024

Tokat Havalimanı yeni hali

Tokat Havalimanı yeni hali

Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Tokat Havalimanı için 28 milyon TL kamulaştırma bedeli tahsis edildiğini söyledi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Tokat Havalimanı 8 Ocak'ta açılıyor!

550 milyon TL maliyet ile inşa edilen Tokat Havalimanı'nda 8 Ocak itibariyle uçuşlar başlayacak.

Tokat'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Tokat Havalimanı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Çalışmalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, inşaatı süren Tokat Havalimanı inşaatını gezerek yetkililerden bazı bilgiler aldı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

Tokat Havalimanı yeni hali Haberi

Tokat Havalimanı yeni hali

Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Tokat Havalimanı için 28 milyon TL kamulaştırma bedeli tahsis edildiğini söyledi.

Milletvekili Aslan, Tokat Havalimanı için kamulaştırma çalışmalarının Mayıs ayında başlayacağını kaydetti. Tokat’ın yarayan kanası olan havalimanını hükümetin çözüme kavuşturduğunu ifade eden Aslan, “Her zaman gerek yerel basında, gerek ulusal basında yaptığım açıklamalarda Tokat Havaalanı’nı çözeceğimizi ve Tokat’ımıza yeni bir havaalanı kazandırmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğimizi belirtmiştik. Geldiğimiz son noktada ise kamulaştırma işlemleri Mayıs ayı içerisinde başlayacak, 2015 yılı sonunda kamulaştırma işlemleri bitecek. Yapılacak olan kamulaştırma alanı için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 28 milyon TL kamulaştırma bedeli ayrıldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Tokat Havaalanı 2016 yılı yatırım programına alındı....