14 / 05 / 2024

Tokat park sayısı

Tokat park sayısı

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 2016 yılında 15 yeni park yaptıklarını, hedeflerinin ise 150 parka ulaşmak olduğunu belirtti.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

Tokat'taki park sayısı 2 katına çıkacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 2016 yılında 15 yeni park yaptıklarını, hedeflerinin ise 150 parka ulaşmak olduğunu belirtti.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Türkiye'deki tabiat parkı sayısı 208'e yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gaziantep'te koruma statüsü verilerek ilan edilen 2 yeni tabiat parkıyla Türkiye'deki tabiat parkı sayısının 208'e yükseldiği bildirildi.

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Belediye kent merkezinde park sayısını 88’den 105’e çıkardı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “19 yeni parkı bu yıl Batman’a kazandırdık. Parksız semtimiz kalmadı” dedi.

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Çankaya'da park sayısı 500'e çıkacak!

Çankaya Belediyesi sahip olduğu 450 park sayısını 500'e ulaştırmak için kolları sıvadı. Belediye bu yıl sonuna kadar 14 yeni parkı daha ilçeye kazandıracak.

Dedeman Tokat Park Otel'in temeli atıldı!

Dedeman Tokat Park Otel'in temel atma töreni gerçekleşti. Vali Cevdet Çan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Ahmet Arat ve diğer davetliler katıldı.

İzmir'de bisiklet park sayısı 600'e çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet kiralama sistemi BİSİM 1. yaşını doldurdu. Hizmete girdiği tarihten bugüne yaklaşık 300 bin bisikletseverin yararlandığı BİSİM, gelen talep üzerine bisiklet ve park sayısını artırıyor.

TeknoSA mağaza sayısını 307’ye yükseltti!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nda yapılan düzenlemeler ziyaretçi sayısını artırdı!

Büyük Taarruz 'un başladığı Kocatepe’den Dumlupınar’a kadar uzanan sahaya adını veren Başkomutan Tarihi Milli Parkı ’nda yapılan yeni düzenlemeler, şehitlikleri ziyaret eden kişi sayısını artırdı.

Adapazarı'nda park ve yeşil alan sayısı artıyor!

Adapazarı Belediyesi’ nin yaptırdığı ve büyük beğeni toplayan parkların sayısı her geçen gün artıyor. Adapazarı sınırları içerisinde bulunan toplam 57 mahallede 211 park bulunduğu öğrenildi...

Tokat park sayısı Haberi

Tokat park sayısı

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2016 yılında tamamlanan 15 yeni parkta yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 


Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada, 2016 yılında 15 yeni parkın Tokat'a kazandırıldığını, eski parkların tamamında ise yenileme çalışması yapıldığını belirterek, "Göreve geldiğimizde irili ufaklı toplam 68 park vardı. Biz bir taraftan bu parkları yenilemek ve yeni park alanları oluşturmak için hızlı bir şekilde yol haritamızı çizdik. Mahallelerirruzdeki park sorunlarını inceledik ve üç mahallemizde hiç park olmadığını gördük. İki yılı aşkın zamandır yaptığımız çalışmalar ile yüzde 50 artış sağladık ve yeni 33 tane daha park yaparak park sayımızı 101'e çıkarttık. 


Eski 34 parkı; oyun grupları ile, ihata duvarları ve zemin kaplaması ile tamamen yeniledik. Kalan 34 parkımız var, bu parklarımızı da önümüzdeki...