06 / 07 / 2024

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Belediye kent merkezinde park sayısını 88’den 105’e çıkardı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “19 yeni parkı bu yıl Batman’a kazandırdık. Parksız semtimiz kalmadı” dedi.



KÖRÜK, PARKA KAVUŞTU 

Üç yıl önce mahalle statüsüne kavuşan Körük (Aydınkonak) yerleşim bölgesi modern bir parka kavuştu. Bu yıl kente 19 yeni park kazandırdıklarını belirten görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “Hem eski parklarımızı yeniliyoruz hem de yeni yeşil alanları şehrimize kazandırıyoruz. Bu yıl 19 yeni parkla yeşil alan sayımızı 105’e çıkardık. Çevre yolundaki Körük kavşağı mükemmel bir görünüme kavuştu” diye konuşt


GÖZLER KEMAL PARKINDA

Projesi tamamlanan Yaşar Kemal Orman parkının Ocak ayında ihalesinin gerçekleşmesinin beklenildiğini ifade eden Nasıroğlu, şöyle devam etti; “Yeni projelerimizi 2016’de hayata geçireceğiz. Bu projelerimizin en büyüğü olan Yaşar Kemal Orman Parkına DİKA’nın vereceği destekle tamamlayacağız.  Bazı mega projelerimizi yeni yılda hayata geçireceğiz. Bu yıl hedeflediğimiz yeşil alan sayısına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.”


Batman Çağdaş


Geri Dön