17 / 05 / 2024

tokat radyasyon onkoloji merkezi ne zaman açılacak

tokat radyasyon onkoloji merkezi ne zaman açılacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında inşaatı devam eden Radyasyon Onkoloji, Nükleer Tıp ve Palyatif Bakım Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceği bildirildi...

Kıbrıs Onkoloji Hastanesi Ağustos sonu açılacak!

Kıbrıs Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi kampüsü içerisinde inşa edilen ancak henüz hizmete girmeyen Onkoloji Hastanesi’nin Radyasyon Onkoloji Birimi’nin hizmete açıldı. Hastanenin tamamının ise Ağustos sonu gibi açılacağı belirtildi.

Celal Bayar Kanser Merkezi Binası ruhsat bekliyor!

MANİSA İl Sağlık Müdürlüğü, 2012 yılında inşaatına başlanan Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Kardiyoloji ve Radyasyon Onkoloji Merkezi'ne, dere yatağına yapıldığı ve su bastığı gerekçesiyle ruhsat vermedi.

Celal Bayar Üniversitesi'nin kanser merkezi binası ruhsatsız mı?

2012 yılında inşaatına başlanan Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Kardiyoloji ve Radyasyon Onkoloji Merkezi'nin, dere yatağına yapıldığı ve su bastığı gerekçesiyle ruhsat verilmediği öğrenildi.

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi tamamlanıyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.

Tokat Zile Belediyesi'nden 10 adet gayrimenkulün ihalesi 29 Eylül'de!

Tokat Zile Belediyesi tarafından Güvenevler, Yunus Emre, Şeyhali ve Güvenevler Mahallesi'nde yer alan toplam 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. İhale 29 Eylül 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor...

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

1939 yılında Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7.000 metrekare bahçe 212 liraya kiraya verilecekmiş!

1939 yılında Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7 bin metrekare bahçe seneliği 212 liraya kiraya verilecekmiş. Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi'nde bir dükkanın yıllık 300 liraymış.

TOKİ Tokat Almus Evleri'nde 68 bin 120 liraya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tokat Almus toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuluyor.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne acil servis ve onkoloji binası yapılacak!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis, Onkoloji ve Yataklı Servis Binası Yapım İşi, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı tarafından 25 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Hastanesi'nin kantini 3 yıllığına kiraya verilecek!

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin 24 Temmuz 2014 tarihinde 3 yıllığına kiraya verilecek. Kantinin tahmini bedeli 135 bin 480 TL olarak belirlendi...

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı değişikliği askıya çıktı!

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi ile 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plandaki değişiklik F-36 numaralı Plan Paftasında Kavak İlçesi Kentsel Gelişme Alanı lekesinde değişiklik yapılması amacıyla yapıldı...

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Akkuyu'da radyasyon değeri sınırın altında kalacak!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali için hazırlanan ÇED raporunda, " yapılan hesaplamaların, nükleer santral sahasındaki yıllık toplam radyasyon değerinin, sınır değerin oldukça altında kalacağını gösterdiği" belirtildi.

tokat radyasyon onkoloji merkezi ne zaman açılacak Haberi

tokat radyasyon onkoloji merkezi ne zaman açılacak


Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında inşaatı devam eden Radyasyon Onkoloji, Nükleer Tıp ve Palyatif Bakım Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceği bildirildi.


Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında yapım çalışmaları devam eden 400 yataklı servis ile Radyasyon Onkoloji Nükleer Tıp Merkezi ve Palyatif Bakım Merkezi inşaatında Vali Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile birlikte incelemelerde bulunarak Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve inşaat yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


8 kat üzerine yapılacak olan binada Radyasyon Onkoloji, Nükleer Tıp ve Palyatif Bakım Merkezi’nin bölgeye hizmet vereceğini belirten Taşkesen, bu ünitenin ise Orta Karadeniz Bölgesi’nde tek olma özelliği taşıdığını belirterek, “Palyatif Bakım Merkezi’nde kanser hastalığının son evresinde olan hastaların yaşam kaliteleri...