21 / 05 / 2024

tokat taşhan arkasındaki otopark

tokat taşhan arkasındaki otopark

Tokat'a 300 araçlık asansörlü otopark yapılıyor. Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında ve Taşhan arkasında yapımı tamamlanan ve kullanıma açılan asansörlü otopark çalışmaları Askeri Gazino yanındaki otoparkta devam ediyor...

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Laleli'deki tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışta!

1763 yılında Sultan 3. Mustafa zamanında askeri amaçlı inşa edilen Taşhan binası Laleli'de yer alıyor. 87 odalı tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışa çıkarıldı...

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

tokat taşhan arkasındaki otopark Haberi

tokat taşhan arkasındaki otopark


Tokat Belediyesi tarafından yapılan otopark çalışmalarında 150 tane lift asansör yerleştirerek, 300 araçlık oto park imkanı sağlanacak.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında ve Taşhan arkasında yapımı tamamlanan ve kullanıma açılan asansörlü otopark çalışmaları Askeri Gazino yanındaki otoparkta devam ediyor. 92 tane lift asansörün montaj çalışmasında sona yaklaşılırken otoparkın kısa sürede hizmete girmesi bekleniyor. Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanı, Taşhan arkası ve Askeri Gazino yanında olmak üzere üç yerde otoparkların kapasite artırımı çalışması yapıldığını söyledi.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında 32 liftli olmak üzere 64 araçlık, Taşhan yanında ise 26 liftli olmak üzere 52 araçlık oto park çalışmasının tamamlandığını ifade eden Bandırmalı, Askeri Gazino yanındaki 92 liftli olmak üzere 184 araçlık oto parkın tamamlanması ile 300 araçlık otopark imkanı...