25 / 08 / 2024

Tokat TOKİ Konutları projesi

Tokat TOKİ Konutları projesi

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Tokat TOKİ Dedeli kura sonuçları orta gelir grubu!

Tokat TOKİ Dedeli kura sonuçları orta gelir grubu haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

TOKİ Tokat Doğukent Konutları'nda son durum!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni yapılacak TOKİ konutları bölgesinde incelemelerde bulunarak, “Bu alandaki konutların 290’ı 2+1 planında 146’sı ise 3+1 planında yapılacak” dedi.

TOKİ Tokat Dedeli Konutları için geri sayım başladı!

Tokat’ta, Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan 436 konut inşaatın müteahhit firma ile yapılacak olan sözleşme sonrasında başlayacağı bildirildi.

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı!

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 3 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Tokat Zile kura çekimi nerede?

TOKİ Tokat Zile Konutları 7 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Tokat Zile kura çekimi nerede yapılacak?

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi!

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Başvuruları sona eren projede toplam 332 adet konut için hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

Tokat TOKİ Konutları projesi Haberi

Tokat TOKİ Konutları projesi


2 yıl önce Tokat’ta  başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi sebebiyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ülke genelinde yapılan 16 sosyal konut projesinden birisi olan 436 konutluk TOKİ Projesi müteahhit firmanın işi yürütememesi nedeniyle tek taraflı olarak feshedilmiş ve yeni ihale süreci başlatılmıştı. 

İhalenin tamamlanması ile birlikte proje hakkında açıklamalar yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, önceliğin emeklilere ve ev sahibi olmayan vatandaşlara verileceği açıkladı. Başkan Eroğlu, projedeki konutların 19 Nisan 2019 tarihinde tamamlanacağını planladığınıda sözlerine ekledi. 

Başkan Eroğlu, "Şuanda TOKİ bölgesindeyiz, biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda TOKİ bölgesinde 436 tane yapılacak olan konutlarla alakalı inşaat yeniden devam etmeye başladı. Biliyorsunuz 2 yıl önce burada bir inşaat başlamıştı. Lakin alan firmamızın...