14 / 05 / 2024

tokat yatırım

tokat yatırım

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Tokat'a son 17 yılda 13 katrilyon liralık yatırım yapıldı!

Tokat mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda Tokat’a 13 katrilyon lira tutarında yatırım yapıldığını söyledi. Erdoğan, ''Tokat’a millet bahçeleri kazandırıyoruz'' diye konuştu.

Tokat Avm Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Tokat Avm Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi Alihan Çiçek tarafından 16 milyon 541 bin 100 TL sermaye ile 28 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Yatırımcılar Tokat'ta yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü 2014'te 233 milyonluk yatırım yaptı!

Samsun, Amasya, Tokat, Ordu ve Sinop’ta faaliyet gösteren DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nün 2014 yılında 233 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiği bildirildi. İşte DSİ'nin Samsun, Amasya, Tokat, Ordu ve Sinop’ta yaptığı yatırımlar...

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

tokat yatırım Haberi

tokat yatırım

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, önümüzdeki günlerde başlayacak mevcut yatırım planlarının yanı sıra, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor. Tarım, hayvancılık, madencilik ve turizmde henüz keşfedilmeyen ciddi bir potansiyeli bereketli topraklarında barındıran Tokat iline, gelecek 10 yıl içinde yatırım yapmayanların fırsatı kaçıracağı da ifade ediliyor. Ortadoğulu ve Çinli yatırımcıların ardından, Türk yatırımcılar da Tokat’a koşuyor.

Tokat, uçakların kalkışı gibi yükselişe geçti

Yeşilırmak, Kelkit, Çekerek ırmaklarının geçtiği bereketli Tokat Tarım Havzası’nın, küresel ısınmadan en az etkilenecek bölgelerden birisi olacağını ifade eden Tokat Valisi Cevdet Can, “Kazova, Artova, Taşova’da çok kıymetli ovalarımız bulunuyor. Gelecek 10 yıl içinde Tokat’a, özellikle tarım ve hayvancılık ile tarıma ve hayvancılığa dayalı...