15 / 05 / 2024

tokatta dükkan çöktü

tokatta dükkan çöktü

Yan tarafında hafriyat çalışması yapılan dükkanın çökmesi dolayısıyla, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, çökmeyle ilgili inceleme yaptı.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait 6 dükkanı yıktı!

İsrail askerleri Batı Şeria’da yer alan toplam 6 dükkanı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı...

Sincan AVM'deki 108 dükkan satışa çıktı!

Sincan AVM içerisinde yer alan 108 adet dükkan satışa çıktı. Söz konusu ihale 11 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Gebze Emlak Konutları'ndaki 11 cadde dükkanına 9 milyon TL'lik teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile ihaleye çıktı. İhale sonucunda 11 adet bağımsız bölüme 9 milyon 21 bin TL'lik teklif geldi.

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Karasu'daki çarşıda ahşap 30 dükkan yandı!

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde ahşap 30 dükkanın bulunduğu, 500 metrekarelik çarşıda saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Dükkanlar kullanılamaz duruma geldii..

İsrail, Filistinlilere ait 14 dükkanı yıktı!

İşgalci İsrail güçleri, işgal altında bulunan Doğu Kudüs'ün kuzeyinde bulunan Ra's Hamis Mahallesi'nde Filistinlilere ait 14 dükkanı yıktı.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde kampanyalı satılık 20 dükkan!

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti sloganıyla Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 20 yıl vade kampanyası kapsamında Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde hemen teslim 20 dükkan satışa çıktı. Dükkanların fiyatları 904 bin TL'den başlıyor.

Fatih'te 2 katlı dükkan çöktü!

Fatih Yedikule’de bulunan iki katlı tatlı dükkanında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. İlk belirlemelere göre çökme sonucu 3 kişi yaralandı.

Bağcılar Batışehir dükkan fiyatları!

Bağcılar Batışehir dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. 121 adet cadde dükkanının açık artırma usulü ile satışa çıktığı proje 300 bin araçlık ve 1 milyon insanın geçiş güzergahında yükseliyor.

tokatta dükkan çöktü Haberi

tokatta dükkan çöktü


     Behzat Bulvarı üzerinde bulunan, Emin Uyan'a (74) ait ahşap dükkan yıkıldı. Bu sırada dışarıda olan Uyan, olaydan yara almadan kurtuldu. 

     Yan tarafında hafriyat çalışması yapılan dükkanın çökmesi dolayısıyla, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, çökmeyle ilgili inceleme yaptı. 

     Emin Uyan, dükkanı 44 yıldır işlettiğini belirterek, "Bunlar temeli kazarken 'çok yakın girmeyin' dedim. Onlar da, 'bir şey olmaz, yük yok ki binada' diyerek devam ettiler. Kepçe direğin altını oymuş. Bir anda çatır kütür yattı" dedi. 

     Çökme sırasında dışarıda olduğunu söyleyen Uyan, "Abdest alıp namaz kılacaktım. 'Tırnağımı keseyim de öyle' dedim. Tırnağımı kesmeye oyalanmasam buzdolabının yanında namaz kılıyor olacaktım. Kahveye kamyon girişinde de öyle oldu. Bu ikinci kaza" diye konuştu. 

     Dükkanın...