05 / 05 / 2024

TOKİ 11. paket ihalesi

TOKİ 11. paket ihalesi

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 11. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin ön yeterlilik ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Arsa alacaklara müjde: TOKİ İstanbul, İzmir ve Ankara'da uygun fiyata arsa satacak! 48 ay vadeli ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ilde 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı illerde 48 ay vade imkanı sağlanacak.

TOKİ'den bomba haber: 11 ilde uygun fiyata arsa satacak! İller peş peşe açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 kentteki 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını ilan etti.

TOKİ 11 ilde 69 arsayı yüzde 35 peşinat 48 ay vadeyle satışa çıkardı! İller peş peşe sıralandı; Ankara, İstanbul, İzmir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ildeki 69 arsayı açık artırmayla satışa sunduğunu duyurdu.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 265 iş yeri ve 60 konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 11 ildeki 60 adet konutu ve 25 ildeki 265 adet iş yerini açık artıma usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ 11 ildeki 60 konutu, 25 ildeki 265 iş yerini satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 11 ildeki 60 adet konutu ve 25 ildeki 265 adet iş yerini açık artıma usulüyle satışa sunuyor. 

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018!

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde kura çekilişi bugün başlayacak ve yarın da devam edecek.

TOKİ 11. paket ihalesi Haberi

TOKİ 11. paket ihalesi

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 11. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ön yeterlilik ihalesi 18 Ekim Salı günü saat 11:00'da...