06 / 05 / 2024

toki 2. indirim kampanyası 2018

toki 2. indirim kampanyası 2018

TOKİ bu yıl daha önce başlattığı indirim kampanyasının ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor. Peki TOKİ ikinci indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ 2020 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2019 indirim kampanyası başvuruları başladı!

TOKİ'nin 2019 yılının ilk indirim kampanyası bugün başlıyor. Kampanya kapsamında borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenlere 22 indirim fırsatı sunuluyor.

TOKİ'nin indirim kampanyasına başvurular 21 Mart'ta!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı indirim kampanyasına başvurular 21 Mart-19 Nisan tarihlerinde yapılacak. 

8 soruda TOKİ 2019 indirim kampanyası!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2019 yılının ilk indirim kampanyasını başlatacağını açıkladı. TOKİ'den ev almış olan vatandaşların borçlarını kapamaları halinde yüzde 22 oranında indirim uygulanacak. 

TOKİ 2019 indirim kampanyası başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, " Bugüne kadar TOKİ'den ev almış vatandaşlarımız var. 210 bin vatandaşımızı ilgilendiren süreçte, biz inşallah 21 Mart tarihi itibariyle vatandaşlarımızın borçlarını 19 Nisan'a kadar kapatmaları halinde yüzde 22 indirim kampanyasını başlatıyoruz." dedi...

TOKİ'nin indirim kampanyasıyla 600 milyon liralık borç kapatıldı!

"Sürdürebilir ve Akıllı Şehirler" programı kapsamında konuşan TOKİ Başkanı Ergün Turan, yüzde 24 indirim kampanyasından 13 bin kişi yararlandığını söyledi. Turan, vatandaşların TOKİ'ye 600 milyon liralık borcunu ödediğini kaydetti.

TOKİ'nin indirim kampanyasında son gün Cuma!

TOKİ'nin, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyası cuma günü sona eriyor..

TOKİ'nin indirim kampanyası ile 4 bin 955 kişi tapusunu aldı!

TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyasına 11 günde katılan vatandaşların yüzde 95'i, 217 milyon liralık borçlarını kapattı. 4 bin 955 alıcı, tapularını almaya hak kazandı...

TOKİ ikinci indirim kampanyası 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 3 gün sonra başlıyor. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 5 gün sonra başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl indirim kampanyası gerçekleştiriyor. TOKİ bu yıl indirim kampanyasının ikincisini başlatıyor. 

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim!

Lens İstanbul'da tüm ödemelerde yüzde 2 indirim sağlanıyor. 1.162 daire ve ticari alanlardan oluşan projede teslimlere yıl sonunda başlanacak.

Lensistanbul'da büyük kampanya! 2 bin 700 TL'den başlayan taksitler!

Toplam 1.162 daireden meydana gelen Lensistanbul'da büyük kampanya başladı. Projede tüm ödeme planlarında yüzde 2 indirim yapılıyor...

TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları!

TOKİ tarafından bu yıl ikincisi başlatılan indirim kampanyasının başvuruları 21 Eylül'de başlayacak. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları...

toki 2. indirim kampanyası 2018 Haberi

toki 2. indirim kampanyası 2018

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vatandaşların gelen ilgisini karşımak için, 2018'de daha önce başlattığı indirim kampanyasının ikincisine hazırlanıyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ ikinci indirim kampanyası için başvurular  21 Eylül'de başlayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 19 Ekim'e kadar ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. 

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." dedi. 

Ergün Turan kampanyayla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Yüzde 24 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından...