05 / 05 / 2024

toki 6 aylık artış

toki 6 aylık artış

TOKİ kura sonucunda ev sahibi olan kimselerin geri ödemelerinde yılda iki kez değerleme oranı tespit ediliyor. Ödenecek bedeller bu oranların hesaplanması ile bulunuyor. İşte TOKİ yeniden değerleme oranları 2016..

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

İngiltere'de konut fiyatları 6 aylık düşüşün ardından yeniden arttı!

Ekim ayında İngiltere'de ortalama konut fiyatı aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi. Bu yükselişle fiyatlarda 6 aydır görülen düşüş eğilimi son buldu.

Bütçedeki 6 aylık açık miktarı 483,2 milyar liraya ulaştı!

Merkezi yönetim bütçesinde haziran ayındaki 219,6 milyar lira ile birlikte 6 aylık açık, 483,2 milyar liraya çıktı. Geçen yıla göre harcamalar yüzde 101,7 artarken, gelirlerdeki aryoış yüzde 48,6’da kaldı.

TOKİ resmen aylık 2 bin TL taksitle konut satacak! TOKİ'nin tek tek açıklanan Temmuz 2023 müjdelerini sakın kaçırmayın!

TOKİ resmen aylık 2 bin TL taksitle konut satacak... TOKİ'nin tek tek açıklanan Temmuz 2023 müjdelerini sakın kaçırmayın...İşte o TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut için son başvuru tarihi yarın! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut için son başvuru tarihi yarın... Bu fırsatı sakın kaçırmayın...İşte proje ile ilgili açıklanan o detaylar...

TOKİ'den aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatı! Resmen tek tek açıklanan bu başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın!

TOKİ'den aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatı... Resmen tek tek açıklanan bu başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin aylık 2 bin TL taksitle konut sahibi olunan projesi...

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut fırsatı! Resmen açıklanan bu başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut fırsatı... Resmen açıklanan bu başvuru tarihini sakın kaçırmayın...

EYT’de yeni ödeme takvimi! İşte EYT’lilerin aylık alacağı tarihler, bayram ikramiyesi ve aylık zammı...

Bayram ikramiye ödemelerinden de faydalanmak için EYT’lilerin alacağı toplu ödemeler başvuru yaptıkları aya göre değişiklik gösteriyor. Temmuzda yapılacak ara zam oranı da 3 Temmuz tarihinde açıklanacak 6 aylık enflasyona göre belli olacak.

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı. 

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar?

Pasaport çıkarmayı düşünen vatandaşlar 2023 yılı güncel fiyatlarını merak ediyor. Peki, 2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50'ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

Minimum 1 ay ile 12 aylık süreci kapsayacak şekilde araç kiralama hizmeti veren Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda avantajlı fırsatlar sunuluyor. Peki Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalar için ne kadar ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

toki 6 aylık artış Haberi

toki 6 aylık artış

TOKİ yeniden değerleme oranları 2016!

Dar gelire sahip kesimler, TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan daire sahibi olabiliyor. Bu evleri satın almak için aranan koşulları taşımak ve başvuru sürecini eksiksiz tamamlamak gerekiyor.


Gerçekleşen kura sonucunda ev sahibi olan kimselerin geri ödemelerinde yılda iki kez değerleme oranı tespit ediliyor. Ödenecek bedeller bu oranların hesaplanması ile bulunuyor.


Ocak - Haziran 2016 döneminde uygulanacak TOKİ yeniden değerleme oranları ise şu şekilde sıralanıyor;


OCAK-HAZİRAN 2016 YENİDEN DEĞERLEME ORANLARI


2016 yılı birinci altı aylık dönemde, geri ödemelere aşağıda belirtilen endeksler  uygulanacaktır. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 4,76’ dır. (Kooperatifler, Kooperatif Birlikleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları, Belediyeler ve Yapımcılar) 

İdare’ce inşaa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış...