04 / 05 / 2024

toki 8 bin TL peşinat

toki 8 bin TL peşinat

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul'da dar gelirliler için yapacakları konutların fiyatlarını ve projenin detaylarını açıkladı. İstanbul'da dar gelirli aileler için 8 bin lira peşinatla konut satılacağını söyledi.

TOKİ 4 ilde 450 TL taksitle konut sahibi yapıyor!

TOKİ, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Manisa'daki dar gelirli vatandaşlar için 8 bin TL peşinatla konut alma imakanı sunacaklarını müjdeledi.

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

TOKİ'den 8 bin 859 ucuz konut geliyor! TOKİ hangi illerde konut yapacak? Hemen açıklanan bu illere bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 18 ilde 8 bin 859 konut inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ'nin 5 ildeki 8 bin 900 konutu sahiplerini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 5 ildeki 8 bin 900 konutunun sahiplerini bulacağını açıkladı. Kurum, kuraların bu hafta çekileceğini belirtti...

TOKİ'nin indirim kampanyasına 8 bin 735 kişi başvurdu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 210 bin kişinin yararlanması beklenen kampanyasına 8 bin 735 hak sahibi başvuru yaptı.

TOKİ'nin 2019 kampanyasına 8 bin 735 başvuru!

TOKİ 2019 yılı için başlattığı yüzde 22 indirim kampanyasına 8 bin 735 kişi başvurdu. Başvuranların yüzde 77.5’i borçlarını kapattı.

TOKİ 31 ilde 8 bin 416 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emekliye ev sahibi olma fırsatı sunan TOKİ, 31 ilde 8 bin 416 konutu satışa çıkardı. TOKİ, binlerce vatandaşı 305 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor.

TOKİ Hatay'da 8 bin konut inşa etti!

Hatay'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ ile Hatay'da 16 yılda 8 bin konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti...

Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşamın sunulduğu Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim daireler! 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy 127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. 

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl'de dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

TOKİ Kayaşehir'e bir haftada 8 bin başvuru geldi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de satışa sunulan 605 konuta bir haftada 8 bin başvuru geldi. Projede başvurular 11 Nisan'da sona eriyor.Konutların kura çekimi ise 25 Nisan'da yapılacak...

Malatya'ya 8 bin metrekarelik meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e 8 bin metrekare büyüklüğünde bir meydan inşa ediyor.

toki 8 bin TL peşinat Haberi

toki 8 bin TL peşinat

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan başlatacakları yeni projenin detaylarını konuk olduğu bir televizyon programında anlattı. İstanbul'da dar gelirli aileler için 8 bin lira peşinatla konut satılacağını söyledi. 


1500 KONUTLUK YENİ ÇEKİLİŞ 


Önümüzdeki haftalarda İstanbul'da bir sosyal konut arzı yaparak çekiliş gerçekleştireceğiz. Detaylarını da basın toplantısıyla açıklayacağız, Yaklaşık 1500 konutu vatandaşlarımıza arz edeceğiz. Çok yoğun talep olduğunu biliyoruz. Şanlıurfa'daki.Gaziantepteki, Diyarbakır'daki ve Manisa'daki vatandaşlarımıza da buradan müjde vermek istiyorum. Onlar için de çok büyük çaplı projeler hazırladık. 


450 TL TAKSİTLE 2+1 DAİRELER 


İnşallah orada sosyal konut edinme arzusu içinde olan vatandaşlarımız için 2+1 dairelerde (Anadolu için) 8 bin TL peşinat ve 450 TL taksitle vatandaşlarımıza konut alma imkanı tanıyoruz, Bu vatandaşlarımız açısından çok iyi bilinen bir konu ama dışarıda,TOKİ ile bu paydaşlığı sağlamamış olan vatandaşlarımız bunu...