06 / 05 / 2024

toki adana arsa satışı

toki adana arsa satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak..

TOKİ Adana Emekli Konutları çalışmalarında son durum!

Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut sahibi olması için arsa belirleme çalışmalarını tamamladığını ve ilgili dosyanın Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderildiğini belirtti.

TOKİ Kayabaşı arsa satış karşılığı gelir paylaşım ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı Toplu Konut Alanı 876 Ada 2 Parselde arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek. Daire fiyatları 198 bin 73 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Çorum'da TOKİ'ye arsa devri Ocak'ta tamamlanacak!

Çorum Belediyesi'nin sosyal konul projesi ile ilgili 87 dönümlük arsa devrinin önümüzdeki ay tamamlanacağı öğrenildi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün yapılacak!

Adana Yüreğir Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile adaiçi ve genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Adana Ceyhan'da TOKİ'ye arsa devri yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların arsa devri gerçekleştirildi.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası!

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Emekli Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Adana Emekli başvurusu nasıl yapılır? İşte, TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Adana Emekli başvurusu!

TOKİ Adana Emekli Konutları başvuruları devam ediyor. Peşinatsız aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabilecek projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor.

toki adana arsa satışı Haberi

toki adana arsa satışı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara konut üretebilmek için atıl durumdaki kamu arazilerini değerlendirdiklerini, aynı zamanda sanayi, eğitim, sağlık, turizm ve kamu yatırımları için de arsa ürettiklerini belirtti.


İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde bakım ve akaryakıt tesis alanları niteliğindeki taşınmazları yüzde 25'i peşin, 6 ay vade ile açık arttırmaya sunduklarını aktaran Turan, "İstanbul'un kentsel gelişim bölgesi Kayabaşı'nda toplu konut alanlarının içinde Olimpiyat Stadı'nın kuzeyinde yapımına başlanan ülkemizin en büyük şehir hastanesinin yanında 902 ada, 6 parselde bulunan 4 bin 62 metrekarelik akaryakıt istasyonu ve servis bakım alanını 'açık artırma' yöntemi ile satışa sunduk. Arsamızın bedeli ise 40 milyon 18 bin liradır." bilgisini verdi.


İstanbul'da Kağıthane Hasdal Kavşağı Arıcılar Mevkisi Akaryakıt...