27 / 04 / 2024

TOKİ Adana satış

TOKİ Adana satış

TOKİ Adana Projesi'nde aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. İşte Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015 detayları...

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ 50 bin konut Adana 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde 50 bin konut satışında düğmeye bastı. Bu kapsamda Adana'da da 2 bin 275 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ 50 bin konut Adana fiyatları ne kadar? TOKİ Adana 2019 başvuruları ne zaman yapılacak. İşte TOKİ 50 bin konut Adana 2019

TOKİ Adana Ceyhan'da konut teslimi başladı!

TOKİ Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri başladı...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ 3 ildeki 52 işyerini satışa çıkardı!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahahallesi'nde 16 işyeri, Bitlis Merkez'de 20 işyeri, ve Şanlıurfa Viranşehir'de 16 işyeri olmak üzere toplam 52 adet işyerini açık satışa çıkardı.

TOKİ Adana Ceyhan sözleşme imzalama programı 2017!

TOKİ Adana Ceyhan'da konut sayısından az başvuru alındığından, başvuru sahipleri konut seçimi yaparak satış sözleşmelerini İdare tarafından belirlenen program dahilinde imzalayabilecek..

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Toplamda 296 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Adana Ceyhan’da 464 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, Adana’nın Ceyhan ilçesinde inşa edilen 296’sı 2 1, 168’i ise 3 1 planında toplam 464 konutu kura yöntemi ile satışa çıkarıyor.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında yer alan 296 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana'daki 499 konutu satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana'da inşaa ettiği 499 konutu satışa çıkarıyor. Başvurular başladı, 5 Mayıs'a kadar devam edecek.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kurası 2017!

TOKİ'nin Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 296 konut kura ile satılacak. İşte, TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kurası 2017...

2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Evleri'nde toplamda 412 adet daire satışa sunuluyor. Peki 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Adana satış Haberi

TOKİ Adana satış

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin Türkiye genelinde başlattığı kampanya kapsamında, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın projeleri ile emekliler, uygun koşullarda ev sahibi olabilecek. 


Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015!

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede aylık taksitler 250 TL'den başlayacak. 


TOKİ Adana Evleri başvuru işlemleri TÜED Adana Şubesi tarafından yürütülüyor. Başvuruda bulunabilmek için ilgili formun doldurularak dernek yönetimine teslim eidlmesi gerekiyor. 


Özge...