06 / 05 / 2024

toki Adıyaman başvuruları

toki Adıyaman başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesini 8 Eylül'de satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi'nde yürütülecek. Projede fiyatlar 65 bin 362 TL'den başlıyor.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Kahta 2020 projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları!

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru detayları 2020!

TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru tarihleri ne zaman?  TOKİ 100 bin konut Adıyaman fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen cevaplar...

TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez Petrol Mahallesi projesi için başvuru dönemi 19 Nisan tarihinde sona eriyor.

toki Adıyaman başvuruları Haberi

toki Adıyaman başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için başvuru tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Adıyaman projesi için başvurular 8 Eylül'de başlıyor. 

TOKİ Adıyaman Kahta projesinde 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 18 adet konutun bulunduğu Adıyaman TOKİ projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Adıyaman projesinin kura çekilişi 23 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi şu şekilde açıklandı: T. Halk Bankası AŞ. Kahta /Adıyaman
Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri şu şekilde açıklandı: 3 Ekim 2022 - 4 Ekim 2022
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri şu şekilde açıklandı: 10 Ekim 2022 (Asil hak sahipleri...