06 / 05 / 2024

TOKİ AFAD Hizmet Binası ihale

TOKİ AFAD Hizmet Binası ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (2. Oturum) ihalesi 9 Eylül tarihinde yapılıyor...

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Dorçe Prefabrik'in depremzedeler için inşa ettiği projeler tam gaz!

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ 26 ilde 108 arsa ihalesi için son 3 gün!

TOKİ  26 ilde 108 arsa satışa sunuyor. 3 gün sonra gerçekleştirilecek ihale açık artırma usulü ile TOKİ Ankara Hizmet Binası'nda yapılacak. 

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

Van AFAD Lojistik Merkezi bölgeye hizmet verecek!

TOKİ tarafından inşa edilen Van AFAD Lojistik Merkezi 29 bin 895 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Türkiye’de 15 bölgede yaptırılan 27 lojistik merkezinden biri olan bina bölgeye hizmet verecek.

TOKİ, kamu hizmet binalarını inşa ediyor!

TOKİ, kamu hizmet binalarını son sürat inşa ediyor. Başkan Turan, “İdare olarak kamu kurumlarını unutmuyoruz. Modern, estetik binalar üretiyoruz” dedi

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ şehiriçi, şehirler arası, özel servis, milletlerarası, ve GSM telefon görüşmeleri hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ 10 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Afyon imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova'da zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ AFAD Hizmet Binası ihale Haberi

TOKİ AFAD Hizmet Binası ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (2. Oturum) ihalesi 9 Eylül tarihinde saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden...