18 / 05 / 2024

toki afrika teklif

toki afrika teklif

Türkiye’de hayata geçirdiği başarılı projeler nedeniyle yurt dışından TOKİ’ye teklif yağıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, Irak ve Kafkaslar’dan ciddi talep geldiğini belirterek “Afrika ve Balkan ülkelerinden de teklif alıyoruz” dedi.

Hera Teknik Yapı TOKİ Yusufeli ihalesine 81.7 milyon TL teklif verdi!

Ral Yatırım Holding'in bağlı ortaklıklarından Hera Teknik Yapı, TOKİ Artvin İli Yusufeli İlçesi,3. Bölge 2. Etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii inşaatları ihalesinde 81 milyon 700 bin TL teklif verdi...

TOKİ tecrübesini Afrika'ya taşıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bugün imzaladığımız mutabakat zaptı çerçevesinde, TOKİ Başkanlığımızın konut üretimi konusundaki tecrübe ve bilgi birikimini Fildişi Sahili başta olmak üzere bütün Afrika kıtasına taşımış oluyoruz" dedi...

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

TOKİ Şanlıurfa projesine Hera Teknik Yapı'dan 101,7 milyon TL teklif!

Hera Teknik Yapı, TOKİ tarafından bugün düzenlenen Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesine 101 milyon 750 bin TL teklif verdi...

TOKİ'nin 153 gayrimenkulü için teklif alımları bugün sona eriyor!

TOKİ'nin 35 ildeki 125 iş yeri ve 28 konutu için açık artırma 14 Mayıs'ta tamamlanmış olup, teklif alınmayan lotlar için en geç bugün saat 17.30'a başvurulabiliyor..

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap'tan 23.5 milyon teklif!

TOKİ'nin 5 Mart 2018 Pazartesi günü gerçekleştirdiği Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesine 15 firma katıldı. İhalede Evyap 23.5 milyon TL teklif verdi...

TOKİ'nin Kayaşehir'deki 108 konutu için son teklif tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini 12 Ekim'de satışa çıkardı. Projedeki 108 adet konut için son teklif tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kayapark ihalesine 6 firmadan teklif geldi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda kurulacak Kayapark birinci etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firmadan teklif geldi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasına rekor teklif!

TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldi.

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan!

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

TOKİ'nin 7 ildeki 59 arsası için 250 milyon TL'lik teklif!

Turyap TOKİ'nin 7 ildeki 59 arsasını satışa çıkardı. Arsalar büyük ilgi görürken, ihalede 205 Milyon TL teklif alındı.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

toki afrika teklif Haberi

toki afrika teklif

600 binin üzerinde konut inşa eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yurt dışı projelerine hız veriyor. Dünyanın farklı ülkelerinin toplu konut ve diğer projeler için TOKİ’nin kapısını çaldığı öğrenildi. İdare, Afrika ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarına açılacak. Irak’ın yanı sıra Kafkaslar’da da TOKİ projelerine yoğun ilgi gösteriliyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, Cezayir ile de somut çalışmalar olduğunu belirtiyor. Turan’ın verdiği bilgilere göre Afrika ve Balkan ülkelerinden de konut talepleri bulunuyor. TOKİ’nin konut üretim modeli, özellikle Afrika coğrafyasından yoğun ilgi görüyor. Nijer Türkiye’nin kapısını çalmıştı. Dünyanın en büyük petrol ihracatçıları arasında yer alan Venezuella’da 2 milyon konut açığını kapatmak amacıyla 2011 yılında TOKİ’ye kendi ülkelerinde yatırım çağrısında bulunmuştu.


50’den fazla ülkeden talep


Yurt dışına açılmak isteyen inşaat sektörü temsilcileri...