28 / 04 / 2024

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap'tan 23.5 milyon teklif!

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap'tan 23.5 milyon teklif!

TOKİ'nin 5 Mart 2018 Pazartesi günü gerçekleştirdiği Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesine 15 firma katıldı. İhalede Evyap 23.5 milyon TL teklif verdi...



T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Güngören Tozkoparan projesinin ihalesini 5 Mart 2018 Pazartesi günü gerçekleştirdi. İhaleye çok sayıda firma katıldı.

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap tan 23.5 milyon teklif!

15 firma katıldı

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesinin 1'nci oturumuna 15 firma katıldı. İhaleye katılan firmalar arasında en yüksek teklif ise Evyap'tan geldi. Evyap ihalede 23 milyon 520 bin TL teklif verdi. İhalenin nihai kazanını 2'nci oturum sonrasında belli olacak. 2'nci oturum tarihi netleşmedi ancak yaklaşık 15 gün sonra yapılması planlanıyor.

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap tan 23.5 milyon teklif!

TOKİ'nin Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde inşa edeceği Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 konuttan meydana gelecek. Projede yer alacak konutların 64 tanesi 1 oda 1 salon, 160 tanesi de 2 oda 1 salon olarak inşa edilecek.

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap tan 23.5 milyon teklif!

Güngören Belediyesi ile TOKİ, Güngören Tozkoparan Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapmak için protokol imzaladı.  

İlk aşamada boş alanda 224 konut inşa edilecek ve köhnemiş, çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal donatı olmayan alandan hak sahiplerinin tasfiye edilecek. Projeyle “yerinde dönüşüm” esas alındı ve hak sahiplerine dükkânları, parkı, peyzajı ile çağdaş standartlarda nitelikli bir yaşam alanı oluşturulması amaçlandı. Cephe tasarımlarında modern mimari anlayış hâkim kılındı.

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön